Redactia.ro
Home » Sport » Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan a ajuns de nerecunoscut!

Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan a ajuns de nerecunoscut!

GALERIE FOTO (6) Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan a ajuns de nerecunoscut!

Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Campioana României se poate considera o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Nadia Comăneci este căsătorită cu fostuș gimnast în echipa Americii, Bart Connor. Cei doi au un fiu de 15 ani, Dylan, care s-a transformat complet. Cum arată acum?

Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan a ajuns de nerecunoscut!

Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Fosta gimnastă a împlinit anul acesta 25 de ani de căsătorie cu soțul său, Bart Connor. Cei doi se mândresc cu fiul lor, de 15 ani, Dylan, care le calcă pe urmă părinților săi. Tânărul deja performează sub supravegherea ambilor părinți, iar în viitor ar putea deveni un adevărat campion. Pe contul său de Twitter, partenerul de viață al Nadiei Comănesci a postat o imagine cu fiul său, iar transformarea i-a șocat pe internauți. Unul dintre fanii fostului gimnast a remarcat că Dylan s-a transformat într-un adevărat adolescent. ‘E greu de spus din acest unghi, dar pare că Dylan a crescut un picior!” (n.r. – aproximativ 30 de centimetri)’, a fost mesajul internautului.

În trecut, Dylan a practicat fotbal, golf, hochei și înot, dar se pare că gimnastica este moștenirea principală în familia lui. În 2020, fiul Nadiei a câștigat și primul său concurs. Nadia și Bart au în Canada o adevărată academnie de gimnastică “Bart Conner Gymnastics Academy Perfect 10 Production Company”, dar și câteva magazine de echipament sportiv. Nadia Comăneci primește o pensie majoră din partea statului român, alături de sumele încasate de Veronica Cochelea, fosta campioană la canotaj și Daniela Silivaș, fostă campiaoană la gimnastică. Așadar, pensia pe care o primește Nadia din România este de 13.149 de lei.

Cum s-au cunoscut Nadia Comăneci și Bart Connor

În aprilie 1996, Nadia Comăneci își unea destinele cu americanul olimpic Bart Conner. Campioana și-a ținut mereu viața personală departe de ochii lumii. În 1994, sportiva s-a logodit în secret, iar după doi ani s-au căsătorit la Mănăstirea Cașin și a fost transmisă live. Au invitate peste 300 de persoane, iar nașii au fost Adrian și Dana Năstase. „Cu Bart am concurat la o competiţie în 1976, el a câştigat competiţia la băieţi şi eu la fete. El zicea că am fost greu de prins. Am avut o mare prietenie cu Bart. El e un om foarte simplu şi transparent şi e un tip foarte pozitiv. Eram total diferiţi. Am învăţat de la el să fii pozitiv şi să te bucuri de ce ai astăzi”, a spus Nadia Comăneci.

Nadia Comăneci a vorbit și despre rolul de mamă. „Să fii mamă e un lucru foarte frumos. Copilul meu e cel mai important lucru pe care l-am putut face până acum. Învâţ continuu”, a spus fosta sportiva. Nadia este prima gimnastă din lume care a primit nota 10 într-un concurs olimpic de gimnnastică. Deține cinci medalii olimpice de aur, fiind considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și este cea mai bunp gimnastă a lumii din toate timpurile. Nadia Comăneci este stabilită în Statele Unite ale Amerricii de mai mulți ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: