Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată acum Linda Evanghelista, după ce a fost desfigurată de o procedură estetică

Cum arată acum Linda Evanghelista, după ce a fost desfigurată de o procedură estetică

GALERIE FOTO (5)

După ce și-a încheiat cariera de top model după o intervenție estetică eșuată,  Linda Evangelista a acceptat să revină în fața camerelor de luat vederi. Cinci ani au trecut de când tratamentul de criolipoliză pentru a reduce stratul de grăsime pe care l-a făcut a desfigurat-o, iar acum a povestit pentru publicația „People” cu ce sechele a rămas în urma acestuia.

Cum arată acum Linda Evanghelista, după ce a fost desfigurată de o procedură estetică

Linda Evanghelista s-a bucurat pentru mulți ani de o reputație deosebită în industria modei. A fost top model pentru unele dintre cele mai mari branduri din lume, iar frumusețea sa a cucerit milioane de oameni. Din dorința de a-și corecta anumite defecte însă, a ajuns de nerecunoscut, și sfârșitul carierei sale a fost inevitabil.

Nimeni nu a știut motivul pentru care Linda a refuzat să mai apară în fața camerelor, dar ulterior aceasta și-a povestit întreaga dramă. Este vorba de o intervenție numită CoolSculpting, dezvoltată de compania Zeltiq, și este un tratament de criolipoliză pentru a reduce stratul de grăsime. În cazul modelului însă a avut un efect advers, iar procedura a crescut celulele grase şi a lăsat-o permanent desfigurată, chiar şi după ce a făcut două operaţii de corectare, dureroase şi fără succes.

„Azi am făcut un mare pas înainte pentru a îndrepta o greşeală din cauza căreia am suferit şi pe care am ţinut-o doar pentru mine vreme de cinci ani. Celor care se întreabă de ce nu am continuat să lucrez în industrie asemenea colegelor mele le spun că motivul este faptul că am fost desfigurată cu brutalitate de o procedură, care a făcut opusul a ceea ce promitea. M-a lăsat permanent deformată, chiar şi după ce am trecut prin două proceduri de corecţie dureroase eşuate. Am rămas, aşa cum mă descrie presa, de nerecunoscut”, a scris atunci fostul model.

După ce și-a spus povestea, Linda Evanghelista a acceptat chiar să realizeze un pictorial alături de publicația „People”. Și-a arătat atât chipul, cât și partea laterală a bustului, îmbrăcată într-un maiou cu bretele, pentru a arăta efectul hiperplaziei adipoase paradoxale (PAH), produs de tratamentul cosmetic pe care l-a urmat.

Linda Evangelista, în shootingul pentru People în 2022

Linda Evanghelista a cerut daune morale în valoare de 50 de milioane de dolari

În decursul anului trecut, Linda a dat în judecată compania Zeltiq, sub acuzația că nu au oferit informații referitoare la efectul secundar pe care ea l-a experimentat și care a distrus-o. A cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari, atât pentru cariera sa care s-a încheiat, da și pentru suferința prin care trece zi de zi.

„Îmi plăcea să defilez pe podium. Acum mă tem să nu mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Nu mai pot trăi aşa, să mă ascund şi să mă ruşinez. Pur şi simplu nu mai pot trăi cu această durere. Acum sunt dispusă să vorbesc, în sfârşit”, a mărturisit ea, potrivit Agerpres.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: