Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din telenovela „Kassandra”. Bărbatul a implinit 61 de ani

Cum arată acum Osvaldo Rios, actorul din telenovela „Kassandra”. Bărbatul a implinit 61 de ani

GALERIE FOTO (2)

În urmă cu mai bine de 25 de ani, doamnele și domnișoare din întreaga lume suspinau după Osvaldo Rios, cunoscutul actor din telenovela „Kassandra”. S-a bucurat de un succes extraordinar, iar de-a lungul anilor cele mai frumoase femei din industria cinematografică i-au dăruit iubirea. Acum, bărbatul are 61 de ani, însă timpul a fost foarte blând cu el. Iată cum arată acum actorul.

Osvaldo Rios se numără printre cei mai iubiți actori de origine latină, fiind cel care a adus la viață multe dintre personajele iubite din industria telenovelelor internaționale. S-a născut pe 25 octombrie 1960, în Carolina, Puerto Rico, însă soarta a avut planuri mărețe pentru el. A fost binecuvântat cu un trup parcă sculptat, iar zâmbetul său a cucerit inimile tinerelor din toată lumea.

Coraima Torres și Osvaldo Rios, un cuplu iubit pe plan internațional

Telenovela „Kassandra” s-a bucurat de un succes izbitor, iar povestea de dragoste adusă la viață de Coraima Torres și Osvaldo Rios a cucerit negreșit inimile publicului din toată lumea. Au câștigat nenumărate premii, iar oamenii nu i-au uitat nici acum, la aproape 30 de ani de la debutul producției cinematografice.

De-a lungul anilor, Rios a apărut în numeroase producții precum, „Three destinations” (1993), „The white widow” (1996) „Îmbrățișează-mă foarte tare” (2000), „Pisică sălbatică” (2002) și „Înger Rebelde” (2003).

Cariera actorului s-a terminat în mod neașteptat în anul 2004, atunci când a avut probleme serioase cu legea. A ajuns în spatele gratiilor pentru 3 luni, iar apoi proiectele nu au mai fost aceleași pentru el. Nu a renunțat însă să aibă grijă de corpul său, iar eforturile pe care l-au depus l-au ajutat să arate incredibil chiar și acum. Are 61 de ani, însă timpul parcă nu și-a lăsat amprenta asupra sa.

Cum arată acum Osvaldo Rios, la vârsta de 61 de ani

Osvaldo este foarte activ pe contul său de Instagram, acolo unde postează regulat imagini din viața sa de zi cu zi. Fanii încă nu l-au uitat, așa că fotografiile sale adună negreșit mii de aprecieri.  Sportul este încă foarte important pentru el, iar antrenamentele sunt nelipsite din rutina sa. Abdomenul său arată incredibil, semn că eforturile sale nu au rămas fără rezultat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: