Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Alex Dima când era copil. Puțini știu ce meseria voia să aibă înainte să devină celebru

Cum arăta Alex Dima când era copil. Puțini știu ce meseria voia să aibă înainte să devină celebru

GALERIE FOTO (3) Alex Dima mic

Alex Dima este unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați oameni de televiziune din țara noastră. El este deja o emblemă a postului PRO TV, unde face reportaje pentru emisiunea „România, te iubesc”. Puțini știu, însă, că a fost foarte aproape ca Alex Dima să nu aibă această meserie.

Cum arăta jurnalistul Alex Dima atunci când avea doar patru ani

Acum toți îl cunoaștem drept un jurnalist de excepție și un om cu suflet mare, dar puțini știu cum arăta sau ce aspirații avea în copilărie Alex Dima. 

Chiar de Ziua Internațională a Copilului, jurnalistul a postta o fotografie de când era mic, căreia i-a pus și o descriere sugestivă. Acesta a făcut publică o fotografie cu el când era mic și se juca cu un arc și o săgeată. El era plin de frunze și se distra, fotografie fiind făcută când el avea doar patru ani. Acum în vârstă de 44 de ani, omul de televiziune a distribuit această imagine cu el care este veche de 37 de ani!

Alex Dima când era mic
Alex Dima la patru ani

„Dați-mi voie să prezint colecția “frunză-arc/săgeata” model 1981.La mulți ani!”, a scris Alex Dima pe contul lui de Facebook.

Ce meserie voia să aibă Alex Dima înainte de a fi faimos

Puțini sunt cei care știu, dar Alex Dima, oricât de iubit ar fi în postura de jurnalist, nu a făcut studii în acest domeniu. El a terminat Seminarul Teologic din Buzău, dar și-a dat seama că nu se poate face preot, lucru pe care nu îl regretă.

Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret.
Pentru că, până la urmă Dumnezeu așează lucrurile, iar pe mine m-a așezat aici. Și așa mă simt cel mai bine. Am renunțat la preoție și m-am dus un an în învățământ”, a mărturisit prezentatorul.

Apoi, el a ajuns la Realitatea TV, după e a căutat joburi într-un ziar. Într-un final a ajuns la PRO TV, unde lucrează și astăzi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: