Redactia.ro
Home » Monden » Alex Dima iubește din nou! Povestește coincidența prin care a cunoscut-o pe Georgiana

Alex Dima iubește din nou! Povestește coincidența prin care a cunoscut-o pe Georgiana

GALERIE FOTO (3) Alex Dima iubește din nou! Povestește coincidența prin care a cunoscut-o pe Georgiana

Alex Dima iubește din nou! Si-a refacut viata dupa pierderea tragica a sotiei. Coincidența prin care și-a cunoscut A DOUA IUBIRE.

Viața sa este demnă de un scenariu de film. A crescut într-o bucătărie alături de bunica sa. S-a îndrăgostit și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Împreună au o fată, însă viața i-a oferit o lovitură dură. Soția sa a trecut în neființă în urma unei lupte cu o boală necruțătoare. Prezentatorul de la ”România, te iubesc” nu și-a pierdut speranța, iar fiica sa i-a dat putere să meargă mai departe. Este tată singur, dar nu își neglijează nici partea sentimentală.

Cum căile Domnului sunt mereu surprinzătoare, de data aceasta Alex Dima nu poate crede altceva decât că însuși cel care i-a luat marea dragoste i-a oferit o a doua iubire. Jurnalistul povestește cum a cunoscut-o pe Georgiana într-un interviu exclusiv unica.ro.

Știa ce caută la o femeie de mic copil. Chiar bunica lui i-a insuflat cel mai important lucru pe care trebuie să-l găsească într-o relație: Râsul.


Alex Dima iubește din nou!

„Eu am crescut cu bunica într-o bucătărie foarte mică. Și ea povestea dimineața: Și, azi-noapte, pe la 2-3, donga- donga, Doamne, ce să fie?! Aoleu, ce să fie?! mă gândeam eu. A’ lu’ Cutărică trecea pe stradă“ (râde tare) Eu asta caut, râsul ăla din sat, pe donga-donga cu care am crescut eu. Trebuie (voi, femeile n.r) să-l aveți pe donga-donga, dar să o lăsați mai ușor cu donga-donga (râde cu poftă). Întotdeauna mi-au plăcut femeile cu care am putut să râd, să facem haz. Acum sunt foarte bine, am cu cine…donga-donga (râde)., a mai declarat pentru sursa citată anterior. “

Alex Dima iubește din nou! Coincidența prin care și-a cunoscut A DOUA IUBIRE

”Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine.“

Și dacă vă întrebați ce alte calități are iubita sa, Alex Dima vă răspunde:

„Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu).”

Stiai ca…?

Alex Dima a reușit să atingă cote excelente ale ratingului. Însă puțini sunt cei care știu că prezentatorul TV nu are studii de jurnalism. Alex Dima este absolvent al Seminarului Teologic din Buzău însă la un moment dat și-a dat seama că nu este făcut pentru haina monahală. Așa că s-a orientat spre televiziune.

”Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret. Pentru că, până la urmă Dumnezeu așază lucrurile, iar pe mine m-a așezat aici. Și așa mă simt cel mai bine. Am renunțat la preoție și m-am dus un an în învățământ.

De curând mi-am revăzut colegii de atunci. Nu ne văzusem de 19 ani. Am predat religie, un an de zile, la o școală de aici, din București. A trebuit să plec din învățământ pentru că primeam 70 de dolari pe lună. Și am zis stop! Mă ocup de altceva. Ce? Ia ziarul de la A la Z și caută job-uri. Am căutat, am făcut diverse lucruri și am ajuns într-o zi la un anunț de lansare a unei noi televiziune: Realitatea TV”, a povestit Alex Dima pentru life.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini