Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Alina Pușcaș, însărcinată în șapte luni

Cum arată Alina Pușcaș, însărcinată în șapte luni

GALERIE FOTO (2)Cum arată Alina Pușcaș, însărcinată în șapte luni

Alina Pușcaș este însărcinată în șapte luni și abia așteaptă să-și țină în brațe cel de-al treilea copil. Frumoasa vedetă Antena 1 arată senzațional. A luat doar câteva kilograme în sarcină, dar abia așteaptă să scape de ele, după naștere.

Alina Pușcaș este o graviduță foarte activă. Este nelipsită de la evenimentele mondene, deși mărturisește că nu prea mai încape în hainele din garderoba ei.

„Ba da m-am îngrăşat, dar ascund bine. Am reuşit să intru doar în pantaloni, în rest nu am reuşit pur şi simplu, e destul de mare protuberantă, dar peste două luni de zile revin şi eu, printre cei în formă”, a declarat Alina Puşcaş, într-un itnerviu pentru Antena Stars.

Alina Pușcaș și Mihai vor avea încă o fetiță

Alina Pușcaș, însărcinată pentru a treia oară, a dezvăluit că ea și soțul ei, Mihai, vor avea încă o fetiță, care va fi în zodia Leu, pentru că micuța va veni pe lume la sfârșitul lunii iulie-începutul lunii august. Ea a mărturisit însă că nu s-a gândit încă la nume, dar a precizat că se oprește aici și nici nu se gândește să mai facă și al patrulea copil.

„Sunt însărcinată a treia oară, va fi și ultima. Nu mai am voie, pentru că am făcut cezariană de la prima, deci, este ultima șansă. Mihai ar fi vrut să avem gemeni, dar nu ne-a ieșit’, spune Alina Pușcaș.

‘Este fetiță! E distrus Mihai! Glumesc, e distrus la modul că el visa să facă o ceată de băieți, nu să fie dominat de fete, acolo, în casă. Și-acum vom fi eu – Scorpion, Melisa – Scorpion, fata asta – Leoaică. Nu știm ce nume are, de-asta i-am zis doar ‘fata’. Nu am nume, aștept propuneri’, a declarat Alina Pușcaș.

Alina a povestit că spre deosebire de primele două sarcini, aceasta nu a fost deloc ușoară și s-a simțit foarte rău în primele două luni.

‘A fost o sarcină dificilă de la început. De fapt, primele două luni, decembrie și ianuarie, în care m-am simțit foarte rău, tot ce nu am simțit la celelalte două sarcini am avut acum! Din februarie însă, mi-a trecut ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic!’, a dezvăluit Alina Pușcaș.

Alina a dezvăluit că face eforturi mari să-și mențină silueta, mai ales că în perioada asta simte tot timpul nevoia să mănânce dulciuri.

‘Mănânc tot ce prind! Încerc totuși, să evit pe cât posibil grăsimile nesănătoase și carbohidrații. Deși e foarte greu, pentru că acum, în perioada asta, îmi plac dulciurile și mai mult!’, mai spune vedeta.

În 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia, iar în august va deveni din nou mămică de fetiță.

Citește și: Andreea Bălan are din nou probleme de sănătate!

Etichete: