Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Transformarea incredibilă

Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Transformarea incredibilă

GALERIE FOTO (2) Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Transformarea incredibilă

Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Impresara a făcut publică o imagine din intimitate. S-a demachiat, s-a îmbrăcat sexy, s-a pozat și… s-a postat! Așa arată fără machiaj. Transformarea e incredibilă.

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Are o familie mare și frumoasă și un succes fulminant. Sexy impresara își ține prietenii de pe instagram la curent cu fiecare modificare care apare în viața ei. Recomandă cu încredere produsele pe care le folosește și ea și dă detalii din intimitate. De curând, vedeta a postat fotografie care a pus pe jar tot internetul. Pe de-o parte, ținuta pe care o purta Anamaria Prodan scoatea din minți orice bărbat. Pe de altă parte, femeile au înnebunit când au văzut cum arată fără machiaj.

Citește și: Cum arăta Anamaria Prodan în copilărie. Nu ai cum să o recunoști

Cum arată Anamaria Prodan fără machiaj. Transformarea incredibilă

Mereu machiată și îmbrăcată din cap până în picioare în mii de euro, mulți s-au întrebat cum arată soția lui Laurențiu Reghecampf fără machiaj. Răspunsul l-a dat char ea. Îmbrăcată într-un halat vișiniu, cu o brățară costisitoare pe mână, părul prins în coc, vedeta s-a fotografiat în oglinda de la baie. Cu un produs cosmetic în mână, sexy-impresara a dezvăluit tuturor doamnelor și domnișoarelor secretul frumuseții sale naturale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini