Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Anamaria Prodan în copilărie. Nu ai cum să o recunoști

Cum arăta Anamaria Prodan în copilărie. Nu ai cum să o recunoști

GALERIE FOTO (2)

Cum arăta Anamaria Prodan în copilărie. Nu ai cum să o recunoști. Acum este considerată una dintre cele mai sexy și frumoase femei din showbiz-ul românesc. O femeie puternică care încheie contracte de milioane de euro. Este independendentă și totuși, dependentă de familia sa la care ține atât de mult. A renunțat la proiectele în televiziune pentru a putea petrece timp peste ocean cu fetele ei. A trecut printr-o căsnicie eșuată, dar și-a constuit un adevărat imperiu alături de Laurențiu Reghecampf. Așa arăta Anamaria Prodan în copilărie.

Cum arăta Anamaria Prodan în copilărie. Nu ai cum să o recunoști

Dacă ai fi văzut această poză fără să știi cine este nu ai fi reușit să ghicești. De atunci și până acum, sexy-impresara a trecut prin procesul firesc de creștere și dezvoltare. Și asta nu e tot. Vedeta a simțit să mai umble la una alta cu ajutorul medicului estetician.

Frumoasa impresară a împărtăşit cu fanii fotografia de când era mică, spre marea bucurie a acestora. Fanii Anamariei Prodan se bucură când aceasta dezvăluie lucruri mai puţin ştiute din familia ei şi o răsplătesc mereu cu inimioare virtuale.

Anamaria Prodan are un succes răsunător pe plan internațional. Se mândrește cu cele două fete ale sale, cu Bebeto, dar și cu fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie. Rebecca este un model de succes, în timp de Sarah este una dintre cele mai bune baschetbaliste din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: