Redactia.ro
Home » Monden » Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui! Dan Alexa a împlinit 40 de ani astăzi, 28 octombrie. Sexy impresara Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj plin de dragoste prietenului său bun.

„Dumnezeu să te binecuvânteze cu ani frumoși, plini de bucurie și sănătate alături de fetiţele tale de vis! Să ai o carieră plină de succes și un drum lin și frumos în viață! La mulți ani, Mister Dan Alexa! ❤❤❤’, a scris Anamaria Prodan pe Instagram, alături de o fotografie cu antrenorul.

Ce i-a urat Anamaria Prodan lui Dan Alexa de ziua lui

Citește și: Imagini în premieră cu Valentina Pelinel și cele două gemene. Indira și Rania parcă sunt doi îngerași

Anamaria și Dan Alexa au trecut peste incidentul de vara trecută

Chiar dacă vara trecută toată presa vuia despre pumnul pe care antrenorul l-a primit de la sexy impresară, se pare că prietenia lor este mai puternică decât atât. Deși au fost multe speculații în legătură cu gestul incredibil făcut de Anamaria Prodan, se pare că Dan Alexa a trecut peste. Deși atunci s-a scris că la mijloc ar fi fost vorba despre gelozia Anamariei Prodan, după ce l-ar fi văzut pe Alexa însoțit de o brunetă, impresara a făcut lumină în acest caz și a negat vehement toate acuzațiile legate de o posibilă relație amoroasă între ea și Dan., conform viva.ro