Redactia.ro
Home » Monden » Imagini în premieră cu Valentina Pelinel și cele două gemene. Indira și Rania parcă sunt doi îngerași

Imagini în premieră cu Valentina Pelinel și cele două gemene. Indira și Rania parcă sunt doi îngerași

GALERIE FOTO (2) Imagini în premieră cu Valentina Pelinel și cele două gemene. Indira și Rania parcă sunt doi îngerași

Valentina Pelinel și cele două gemene. Valentina Pelinel a postat o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi, pe care îi are împreună cu Cristi Borcea. Pe Milan îl știe toată lumea, dar pe gemenele Rania și Indira, nu le cunoștea nimeni.

 Valentina Pelinel și cele două gemene. Indira și Rania parcă sunt doi îngerași

Valentina Pelinel are trei copii împreună cu omul de afaceri, Cristi Borcea. Milan are trei ani, iar gemenele au venit pe lume de 1 martie anul acesta. Valentina nu a publicat nicio poză cu Rania și Indira, motiv pentru care reacția publicului a fost una de senzație.

Gemenele au opt luni și par a fi doi îngerași. Cele două apar în brațele mamei lor împreună cu frațiorul lor. Internauții sunt de părere că cele două seamănă perfect cu Cristi Borcea, tatăl lor.

Familia înseamnă totul pentru mine, iar alături de ei sunt cel mai împlinit om!’, a scris Valentina Pelinel pe Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de cei trei copii ai ei.

Copiii sunt cea mai mare binecuvantare din viata noastra ❤🙏😍🙏👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👭💏

Publicată de Valentina Pelinel Page pe Luni, 28 octombrie 2019

Valentina Pelinel este o mamă împlinită

Gemenele sunt prea mici pentru a conștientiza lipsa tatălui, dar Milan este întreabă de Cristi, iar pentru a-i abate gândul de la el, blonda încearcă să-l implice în cât mai multe activități.

Viața de femeie de afaceri este frumoasă și îmi place să o îmbin cu viața de familie. Îmi place să petrec timp cu fiul meu, să fac sport. Viața de mamă este superbă. Să fii mamă este ceva unic, nu ai cum să înțelegi până nu devii mamă. Mergem la niște cursuri de două ori pe săptămână timp de două ore, un fel de pregrădiniță și mergem și la înot. Am vrut să fie treptată trecerea de la acasă la grădiniță. Ar fi fost și el aici, dar doarme. El doarme la prânz trei ore, a declarat Pelinel.

Câţi copii are Cristi Borcea

În vârstă de 49 de ani, Cristian Borcea are acum nouă copii. Afaceristul a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, din 1988 şi până în 2011 şi a făcut 3 copii cu aceasta.
Ulterior, el s-a căsătorit cu Alina Vidican, cu care are o fetiţă şi un băiat.

În 2016, Valentina Pelinel l-a născut pe Milan, Se pare că ea a rămas gravidă cu Borcea pe vremea când acesta era în penitenciar şi era căsătorit cu Alina.
Cei doi au divorţat după ce el a decis să confirme relaţia extraconjugală cu fosta soţie a lui Cristi Boureanu.

Pe lângă aceşti copii, Borcea mai are o fată, dintr-o aventură pe care a avut-o cu avocata Simona Dana Voiculescu. În 2002, Borcea a cunoscut-o pe Simona, cu care a fost, pentru scurt timp, şi partener de afaceri. Lucrurile au evoluat, aşa că cei doi au început o relaţie, în ciuda faptului că omul de afaceri era căsătorit cu Mihaela.

În 2006, aceasta a născut o fetiţă, pe care Borcea nu a vrut să o recunoască. Avocata l-a dat în judecată, iar instanţa i-a dat dreptate.

Citeste si:Carnagiu în Ungaria. O familie de români a pierit într-un accident cu 7 MORȚI

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: