Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Andreea Marin în costum de baie? „Zâna Surprizelor”a slăbit 16 kilograme FOTO

Cum arată Andreea Marin în costum de baie? „Zâna Surprizelor”a slăbit 16 kilograme FOTO

andreea marin

Andreea Marin, o figură iconică a televiziunii românești, a stârnit recent un val de apreciere și admiratie din partea fanilor săi datorită transformării spectaculoase pe care a suferit-o în ultimul an. Cu o carieră bogată în televiziune și activități umanitare, Andreea Marin a reușit să impresioneze pe toată lumea cu felul în care arată în costum de baie, după ce a slăbit impresionant de 16 kilograme. Iată cum arată vedeta în costum de baie!

Cum arată Andreea Marin în costum de baie

Andreea Marin a împlinit recent vârsta de 49 de ani și a decis să-și transforme radical stilul de viață pentru a se simți mai bine în pielea ei. Transformarea sa a fost atât de remarcabilă, încât a hotărât să se arate publicului într-un costum de baie, făcându-i pe toți să o admire și să o aplaude pentru rezultatele sale impresionante. Imaginea de senzație cu Andreea Marin în costum de baie a fost postată pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat, inundându-i pagina cu like-uri și complimente.

În imaginea respectivă, Andreea Marin strălucește prin eleganța și bun-gustul ei caracteristice. Ea poartă un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, care îi pune în valoare silueta nouă obținută cu efort și dedicare. Bustul generos al vedetei este subliniat cu grație de acest costum, iar fanii au fost impresionați de transformarea ei spectaculoasă.

Cu toate acestea, Andreea Marin rămâne modestă și realistă în legătură cu transformarea ei. Ea a subliniat că pozele din vacanță nu ar trebui să inducă în eroare, deoarece în spatele lor se află multă muncă și efort. Vedeta a mărturisit că și-a schimbat stilul de viață, a renunțat la obiceiurile nesănătoase și a adoptat un regim echilibrat. De asemenea, ea a dezvăluit că sportul joacă un rol important în menținerea siluetei sale, iar pasiunea pentru muncă a ajutat-o să se mențină activă și în formă.

„Nu vă lăsați păcăliți de imagini, sunt în birou cu nasul în laptop și hârtii, dar visez încă la cele vreo 40 de grade Celsius în plus din insula primăverii, Madeira. M-am încărcat pentru următoarea jumătate de an. S-avem spor și energie bună!”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

Sursa foto: Instagram

„Zâna Surprizelor”a slăbit 16 kilograme

Chiar dacă Andreea Marin recunoaște că are o pasiune pentru mâncarea tradițională din zona Moldovei, unde a crescut, ea a reușit să găsească un echilibru între plăcerile sale culinare și stilul de viață sănătos pe care îl promovează acum. Cu determinare și voință, ea a reușit să scape de 16 kilograme și să rămână fidelă obiectivelor sale de sănătate.

„Mâncarea. Pentru că sunt moldoveancă și moldovencele gătesc bine și gustă din ceea ce gătesc. Așa că nu este ușor să ocolești mâncarea cu care te-ai învățat din copilărie. Practic n-am avut o educație bună. Pe vremea aia, cine se gândea la o hrană sănătoasă? Era gustoasă, dar nu neapărat și sănătoasă. Sau amestecurile erau oarecum complicate. Însă m-am educat. A devenit o disciplină și așa am scăpat de 15 kilograme.”, a povestit Andreea Marin într-un interviu pentru EGO.ro, în urmă cu ceva timp.

„Mai mult sportul mă ajută, în ultima vreme. Dar și timpul petrecut pe partea de tot ce înseamnă muncă. Pentru că eu sunt un om prea pasionat de munca sa și asta înseamnă puține ore dormite. Am avut săptămâni cu trei ore dormite pe noapte, în rest numai cu ochii în calculator. Asta nu este bine. Trebuie să reglez treaba asta. Este un vampir energetic munca. Sunt un om cu picioarele pe pământ. Am găsit în timp soluția de a fi în echilibru.”, a mai spus vedeta.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: