Redactia.ro
Home » Monden » Momentul-cheie care a speriat-o pe Andreea Marin, iar „Zâna” a decis să slăbească drastic. Cum se menţine după ce a „scăpat” de 15 kg

Momentul-cheie care a speriat-o pe Andreea Marin, iar „Zâna” a decis să slăbească drastic. Cum se menţine după ce a „scăpat” de 15 kg

Andreea Marin, suspectă de cancer. Ce a determinat-o pe vedetă să meargă la medic: "800 de grame de tumoare"

Andreea Marin a reușit să slăbească puțin peste 15 kilograme, având astăzi o siluetă cu adevărat de invidiat.

Nu este doar despre modul în care arăți sau despre kilogramele de pe cântar, este de părere Andreea Marin, care spune că acest lucru îți influențează destul de mult starea de spirit și pe cea mentală.

S-a speriat când şi-a făcut analizele

Momentul-cheie privind schimbarea stilului de viață a venit în momentul în care vedeta a primit un set de analize, care nu era întocmai bun.

Din acel moment, Andreea Marin și-a schimbat complet stilul de viață, și-a făcut curățenie în frigider și a înțeles ce înseamnă, de fapt, o alimentație corectă.

Cu toate acestea, „Zâna” nu se abține complet de la micile plăceri ale vieții, după cum spune chiar ea, ci gustă din ele ocazional.

Am început cu analizele, am văzut ce nu e bine, apoi le-am repetat în timp. Am început să țin o dietă corectă, am început să colaborez cu specialiști care au grijă de corpul meu, de tenul meu, căci și el suferă modificări de această vârstă.

Fac mișcare, așa cum se cuvine, nu în exces, nu exagerat. Mănânc de toate, atenție, de toate. Nu există ceva care îmi este refuzat. Dacă merg la ziua prietenei mele, iau o prăjiturică, nu mă feresc de tot de zahăr, dar mă feresc în general. Gătesc mult sănătos.

Nu mai pot să mănânc mult pentru că mi-am educat corpul și, practic, eu mănânc un singur fel la masă. Atunci nu mai există acea senzație de disconfort, necesitatea de a te întinde după masă, am energie, mă simt bine, mă trezeam obosită”, a spus Andreea Marin.

Şi tenul arată diferit

Andreea Marin vorbește cel mai des despre echilibru, despre care crede că este cheia petru o viață frumoasă și liniștită.

Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. Așa că, iată, călătoria în timp în sens invers este posibilă.

Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru”, a spus ea.

Andreea Marin a învățat să-și asculte mai mult organismul și să-i înțeleagă nevoile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: