Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Antonia de când „a luat” câteva kilograme: „Sunt în etapa mea de grăsuţă. Îmi este foarte foame”

Cum arată Antonia de când „a luat” câteva kilograme: „Sunt în etapa mea de grăsuţă. Îmi este foarte foame”

Antonia are probleme de sănătate

În aceste zile, frumoasa Antonia nu traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere al look-ului. Bruneta a adunat kilograme, iar silueta ei de invidiat pare a fi istorie.

Cum a ajuns Antonia în această situaţie? Cântăreaţa mărturiseşte că are o poftă de mâncare ieşită din comun.

De ce s-a îngrăşat Antonia?

Cu toate că ar putea părea surprinzător, chiar și Antonia se confruntă cu problema kilogramelor nedorite. Artista a vorbit despre cât de nesigură se simte uneori și despre cum s-a modificat corpul ei după a 3-a sarcină.

„Da, o să o spun: oficial, sunt în etapa mea de grăsuță, fără îndoială. Știu că nu vă pasă. Sincer, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să spun asta pentru că trebuie să-mi regăsesc motivația să mă întorc la sală.

Adevărul este că nu e vorba numai despre motivație. Pe lângă asta e vorba și de programul meu. Sunt mamă, artist, soție, fiică, prietenă, entertainer.

Nu am nicio scuză, însă. Du-te la sală așa cum o făceai și în anii anteriori. Mergi la sală dimineața! Dar ar fi așa de bine să dorm mai mult, dormitul e minunat.

Ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara, Antonia. Par nebună, dar nu sunt, îmi e doar foarte foame și asta mi se întâmplă când îmi e foame”, a spus Antonia pe Instagram.

Nu se simte bine în pielea ei

Antonia a dezvăluit că există momente când nu se simte bine în pielea ei, în special după cea de-a treia sarcină. Atunci, ea a decis să apeleze la o liposucție în zona abdomenului. Antonia a explicat că a luat această decizie abia după ce a încercat metodele naturale pentru a scăpa de surplusul de grăsime.

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine.

Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente. Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii.

Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural. Acum știu că unii ați spune: ‘Despre ce vorbești? Arăți bine!” Nu spun că nu arăt bine, dar a fost chinuitor.

Încerc să îmi amintesc acele zile în care nu mă chinuiam, atât. Dar sunt bine. Acum știu cum să ascund aceste imperfecțiuni. Uneori mă enervează aceste vergeturi pe piele pe care le am în jurul abdomenului, dar sunt în viață și mulțumesc lui Dumnezeu că a fost doar atât”, a recunoscut Antonia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: