Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată apartamentul în care locuiește Mircea Geoană la Bruxelles. Secretatul general adjunct NATO stă într-o zonă de lux

Cum arată apartamentul în care locuiește Mircea Geoană la Bruxelles. Secretatul general adjunct NATO stă într-o zonă de lux

GALERIE FOTO (3) Cum arată apartamentul în care locuiește Mircea Geoană la Bruxelles.

Cum arată apartamentul în care locuiește Mircea Geoană la Bruxelles. Mircea Geoană este secretarul adjunct al NATO, funcție pe care a preluat-o de la Rose Gootemoeller, pe 17 iulie 2019. În prezent locuiește în Belgia, într-un cartier de lux din Bruxelles. Cum arată vila unde stă?

Cum arată apartamentul în care locuiește Mircea Geoană la Bruxelles. Secretatul general adjunct NATO stă într-o zonă de lux

Mircea Geoană este adjunctul secretatului general al NATO, Jens Stoltenberg, funcție pe care o are din 17 iulie 2019. De atunci, Mircea Geonă își desfășoara activitatea la Bruxelles, acolo unde se află sediul alianței nord-atlantice. Geoană a primit o locuință, pe care NATO a închiriat-o în capitala Belgiei. Potrivit Fanatik.ro, locuiește în cartierul aflat în Regiunea Capitalei Bruxelles, în partea de est a orașului.

Localitatea unde locuiește Geoană are nu mai puțin de trei parcuri și două lacuri aflate în centrul zonei care este mărginită de o pădure. Woluwe-Saint-Pierre are aproximativ 35.000 de rezidenți, iar majoritatea locuiesc în case cu două etaje. Vila în care locuiește Mircea Goeană are o construcție elegantă, cu un etaj și un al doilea nivel care seamănă cu o mansardă. Potrivit site-urilor belgine, casele din Woluwe-Saint-Pierre se închiriează cu 2.000-6.000 de euro pe lună, în funcție de numărul de camere.

Mircea Geoană, despre războiul din Ucraina

Odată cu invadarea Rusiei în Ucraina, NATO și țările occidentale s-au implicat pentru a ampla conflictul. Prelungirea războiului reprezintă o îngrijorare pentru NATO. Mircea Geoană a declarat că vor mai exista, din păcate, victime civile. ”Ne așteptăm la reluarea iminentă a ostilităților, pe un front mult mai larg. Acesta va avea o componentă militară mult mai apropiată de un război clasic, și nu de ceea ce am văzut în primele șase săptămâni de război, și din păcate, vom avea și victime din partea populației civile.

Dacă în prima parte a războiului, am văzut-o cu toţii, rachete Javelin şi arme antitanc, această parte a doua a războiului va fi diferită în calitatea, intensitatea şi consistenţa acestuia, deci, este firesc ca noi să ajutăm Ucraina pentru această etapă a războiului. Intrăm într-o a doua etapă, mai complexă, diferită ca natură de prima etapă, pe un spațiu mult mai larg de teren, atât în est, în Donbas, cât și în sud, către Crimeea și către Mariupol.”, a declarat Mircea Geoană, oficial NATO.

Mircea Geoană a primit un birou aflat într-o clădire nouă. Sediul NATO a fost inaugurat în 2018, cu doar un an înainte de numirea în funcție a lui Geoană. Lucrările au durat aproape opt ani, pentru că proiectul a fost unul extrem de amre. Structura clădirii a fost proiectată să consume cu 30 la sută mai puțină energie, astfel că sediul NATO este încălzit cu ajutorul unui sistem care folosește temperatura solului pe care a fost construit. De asemenea, sistemul de securitate este format din peste 1.000 de camere de supraveghere, iar în incintă lucrează aproape 4.000 de oameni. Toți angajații NATO aflați la Bruxelees au locuințe de serviciu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: