Redactia.ro
Home » Stil de viață » Cum arată bărbatul cu cele mai mult piercinguri din lume. Are 62 de ani și 516 de modificări corporale

Cum arată bărbatul cu cele mai mult piercinguri din lume. Are 62 de ani și 516 de modificări corporale

GALERIE FOTO (3) Rolf Buchholz

Rolf Buchholz este bărbatul care deține recordul mondial pentru „cele mai multe modificări corporale din lume”, el având tatuat tot corpul, dar și 516 de modificări pe corp. Dintre acestea, 268 sunt în zona genitală.

Cum arată bărbatul cu cele mai mute modificări corporale

Rolf Buchholz nu este deloc un om obișnuit. Acesta s-a săturat să arate ca toți ceilalți, așa că a început să își modifice corpul pentru a fi unic. El a lucrat mulți ani în domeniul bancar, iar acolo trebuia să se conformeze normelor și să se piardă în mulțime. Însă, într-o zi el a decis că nu vrea să mai fie așa și nu mai suportă să fie la fel ca ceilalți, sau mai bine zis să arate ca noi toți. El a început atunci o transformare ce avea să îl ducă în Cartea Recordurilor.

Rolf Buchholz a intrat în Cartea Recordurilor încă din anul 2010, când a fost oficial numit „cel mai tatuat om din lume”. Apoi, el a început să își continue transformarea și și-a pus piercinguri, ajungând la numărul de 516. 268 dintre ele sunt în zona genitală, dar viața sexuală nu îi este afectată deloc, după cum spune chiar el.

„Nu este deloc o problemă. Am avut piercingurile atât de mult timp, dacă ar exista o problemă, aș fi scăpat de ele deja cu mult timp în urmă”, a spus Buchholz.

Cine este bărbatul cu cele mai multe piercinguri

Rolf Buchholz și-a făcut inclusiv un implat cu titan în cap, pentru a părea că are două coarne așezate pe acesta. De asemenea, a făcut o intervenție la ochii, iar albul lor a devenit negru complet.

Totuși, viața lui nu este deloc ușoară, iar acest lucru a venit odată cu dorința lui de a fi diferit de restul oamenilor. Astfel, el se confructă cu mulți oameni care cred că este diavolul și se teme să fie fulgerat.

„Mi-e teamă să nu mă trăsnească atunci când fulgeră afară”, a mărturisit el.

„Multă lumea crede că sunt diavolul. Dar eu nu cred în diavol”, a spus acesta.

Mai mult, el a fost acuzat că folosește magia neagră și nu a fots lăsat să intre în Arabia Saudită.

„Cei care m-au escortat înapoi la avion au spus că a fost din cauza felului în care arătam și că a fost pentru că sunt magie neagră.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: