Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată băutura scoasă la vânzare în România și care costă cât salariile unui angajat pe doi ani

Cum arată băutura scoasă la vânzare în România și care costă cât salariile unui angajat pe doi ani

Tuturor le place să bea ceva din când în când, dar dacă te-ai trezi plătind aceste prețuri, sigur ai lua o pauză de la alcool. Va trebui să fii tare ca să bei o rundă din oricare dintre acestea! Iată care sunt cele mai scumpe băuturi din lume, dar și cum arată băutura scoasă la vânzare în România și care costă cât salariile unui angajat pe doi ani!

Henri IV Dudognon Heritage Cognac Grande Champagne – 2 milioane de dolari

Acest coniac de patrimoniu costă 2 milioane de dolari. Coniacul în sine a fost învechit timp de 100 de ani, iar sticla este acoperită cu aur de 24 de carate, adăpostită într-o carcasă de platină și acoperită cu diamante. Arată ca ceva ce ar fi fost dăruit unui rege medieval după o bătălie, ca semn de predare sau doar ca pradă de război.

Tequila Ley .925 – 3,5 milioane de dolari

Această sticlă de Tequilla ocupă locul al doilea în lume în topul celor mai scumpe băuturi.

Ei susțin că cele 6.400 de diamante diferite de pe sticlă ajută la îmbunătățirea aromei tequila, motiv pentru care este atât de scumpă la cumpărare. Cu toate acestea, încă nu a fost vândută, așa că s-ar putea ajunge să se vândă la un preț mult mai mic în viitor, trebuie doar să așteptăm și să vedem. Dar, deocamdată, rămâne a doua cea mai scumpă băutură alcoolică din lume!

Billionaire Vodka – 3,7 milioane de dolari

Era oarecum evident că locul întâi ar putea fi ocupat de o marcă care include „miliardar” în nume, nu-i așa?

Ei bine, Billionaire Vodka a făcut exact acest lucru. Cu un motto al mărcii „E bine să fii rege”, Billionaire Vodka produce băutura alcoolică în întregime manual și complet la cerere. Fiecare sticlă folosește o rețetă rusească ultrasecretă și este produsă în micro loturi mici pentru a asigura exclusivitatea. Imensa sticlă de cinci litri este acoperită cu aproximativ 3.000 de diamante și cristale Swarovski și este proiectată de Leon Verre.

Billionaire Vodka este cea mai scumpă băutură alcoolică din lume!

Cum arată băutura scoasă la vânzare în România și care costă cât salariile unui angajat pe doi ani

ARMAND DE BRIGNAC – SAMPANIE BRUT ROSE este băutura care costă 58.310 de lei în România.

Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne. Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Chardonnay, Pinot Noir şi Pinot Meunier. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, vinificarea, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar franțuzesc.

Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și ‘asul de inimă neagră’.

 

Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose Methuselah GB - 6L, Alc: 12.5%

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: