Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată bolidul de lux în valoare de 80.000 de euro pe care îl conduce Ștefan Bănică Jr.

Cum arată bolidul de lux în valoare de 80.000 de euro pe care îl conduce Ștefan Bănică Jr.

GALERIE FOTO (3)

Chiar dacă Ștefan Bănică este un om însurat și la casa lui, asta nu îl împiedică să își rezolve micile plăceri ale vieții.. cum ar fi achiziționarea unui bolid de lux de aproximativ 80.000 de euro. Paparazzi de la Cancan l-au surprins pe artist în oraș, alături de doi prieteni, printre care și o blondă misterioasă care pare a fi asistenta acestuia.

Bolidul de lux al lui Ștefan Bănică întoarce cu siguranță capetele pe stradă. Iar daca mai intră și o blonda în peisaj, atunci tabloul este complet. Ștefan Bănică se bucură de o carieră muzicală de succes, iar pe lângă aceasta, și televiziunea îi aduce bani suficienți încât să își permită o mașină de lux în valoare de aproximativ 80.000 de euro, la bordul căreia a fost surprins zilele trecute de către cei de la Cancan.

Își plimbă asistenta blondă cu BMW-ul

Pe lângă faptul că Ștefan Bănică se plimbă cu o mașină de zeci de mii de euro, acesta a atras atenția și cu blonda din dotare, care, conform surselor, ar fi noua asistentă a lui Ștefan Bănică. Aceasta îl însoțește de fiecare dată când au loc filmările pentru emisiunea X-Factor de la Antena 1, fiind resposabilă de machiajul artistului.

Lavinia Pârva, soția lui Ștefan și-a pus silicoane

Dacă la începutul relației se fereau de ochii lumii, astăzi, Ștefan Bănică și Lavinia Parva (ex-Spicy) formează un cuplu fericit, ba chiar au și un băiețel împreună, în vârstă de un an. ”Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică în urmă cu ceva timp.


Și pentru a reveni la formele ce au consacrat-o, Lavinia Pârva a apelat la bisturiul medicului estetician pentru remodelarea sânilor, conform fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: