Redactia.ro
Home » Monden » Ștefan Bănică, ipostază inedită la TV. Apariție SURPRIZĂ!

Ștefan Bănică, ipostază inedită la TV. Apariție SURPRIZĂ!

GALERIE FOTO (2)

Telespectatorii emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au avut parte de un moment inedit. Surpriza producătorilor a fost aceea de a-l invita pe Ștefan Bănică să gătească, alături de fiul său, Radu. Pe lângă momentele haioase, relația celor doi nu a făcut nimic altceva decât să confirme că Ștefan și Radu se înțeleg de minune.

Este un lucru știut că Ștefan Bănică, juratul X Factor, preferă să își ascundă familia de ochii lumii și că pune preț pe viața privată, departe de gurile rele. Însă, din când în când, artistul face și mici excepțîi, așa cum a fost în cazul emisiunii „Chefi la cuțite”, unde acesta a gătit alături de fiul sau cel mare, Radu Ștefan, în vârstă de 18 ani.

Ștefan Bănică știe să gătească doar… omletă

Fără doar și poate, s-a putut observa relația specială de prietenie și respect pe care o au cei doi: „Ştefănel chiar e pasionat de bucătărie şi noi mâncăm ce găteşte el. Din fericire, nu mă moşteneşte pe parte gastronomică, pentru că eu nu ştiu să fac decât omletă. Când găteşte el, toată familia se strânge la masă, pentru că are feeling. Şi de asta îi spun mereu: ia lucrul ăsta şi pune-l în ceea ce vrei să faci. În seară asta el e chef-ul, eu sunt aici doar că să îl ajut”, a mărturisit Ștefan Bănică în emisiunea de la Antena 1.

Jurații de la „Chefi la cuțite” au fost extrem de încântați de preparatele gătite de Ștefan Bănică și fiul sau Radu Ștefan.

Cine este mama lui Răducu?

Viața palpitantă a lui Ștefan Bănică a fost de multe ori în atenția presei, însă când vine vorba de mama primului sau copil, Radu, lucrurile sunt destul de delicate. Camelia Constantinescu a fost iubita lui Ștefan Bănică în perioada 2000-2005, relație care s-a definitivat cu un copil, Radu Ștefan.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: