Redactia.ro
Home » Monden » Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., imagine inedită din vacanță. Cum arată cântăreața după ce a slăbit 30 de kg?

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr., imagine inedită din vacanță. Cum arată cântăreața după ce a slăbit 30 de kg?

GALERIE FOTO (4) Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr sunt în vacanță la mare, unde cântăreața și-a arătat noua siluetă după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Ea s-a îngrășat foarte mult în sarcină, dar a reușit să dea jos rapid surplusul de grăsime.

Cum arată Lavinia Pîrva după ce a slăbit 30 de kilograme

Lavinia Pîrva și soțul ei, cântărețul Ștefan Bănică sunt în vacanță la mare, alături de copilul lor, Alexandru. Cei doi au decis să își petreacă concediul în Bulgaria, pe litoral.

Astfel, Lavinia Pîrva și-a etalat noua siluetă, după ce a slăbit enorm, căci se îngrășase aproape 30 de kilograme când a rămas însărcinată pentru prima dată, cu copilul lui Ștefan Bănică.

Acum, Lavinia Pîrva a revenit la silueta ei dinainte de a rămâne gravidă, așa că nu s-a ferit să pozeze în costum de baie și să posteze fotografiile pe rețelele de socializare.

Ce a făcut Lavinia Pîrva pentru a topi kilogramele în plus

Lavinia Pîrva s-a îngrășat foarte mult în timpul sarcinii, dar a reușit să dea jos kilogramele în plus destul de repede, după cum spune chiar ea.

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus cântăreața.

Soția lui Ștefan Bănică a spus și cum a reușit să dea jos kilogramele, prin alimentație. Aceasta mânca sănătos, ușor, fără prea multe calorii și nu rata nicio zi de sport.

“Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă și scorțișoară. Prânzul: grătar (pește sau un alt tip de carne) și legume (salată sau la grătar). Mișcare: minim 35 – 40 de minute pe zi. Cina: un ceai (detox) și nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică formează un cuplu din anul 2012, iar în anul 2017 cei doi s-au căsătorit în mare secret, în Bulgaria.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: