Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată staff-ul lui Ștefan Bănică Jr. Ei sunt oamenii din umbra carismaticului artist

Cum arată staff-ul lui Ștefan Bănică Jr. Ei sunt oamenii din umbra carismaticului artist

GALERIE FOTO (2) stefan banica

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră, dar și unul dintre cei mai apreciați. Are o carieră de peste 30 de ani, iar românii îi adoră vocea și melodiile, astfel că de fiecare dată, mai ales de Crăciun, este binecunoscut faptul că biletele pentru acest concert se vând mai ceva ca pâinea caldă.

Cine sunt oamenii din umbra lui Ștefan Bănică Jr

Faima lui îl precede pe Ștefan Bănică Jr., dar puțini sunt cei care știu cine se află, de fapt, în spatele artistului. Este vorba de agenția Gma, una dintre cele mai prestigioase din țara noastră. Sub tutela lor se află, de altfel, mulți artiți cunoscuți de la noi. Este vorba despre oameni din toate categoriile: cântăreți de muzică pop, rock, artiști hip-hop, folk, muzica clasică, dar și influenceri.

Antonia, Alex Velea, Selly, Clejanii, BUG Mafia, Irina Loghin sau Fuego sunt reprezentați de aceeași agenție. La fel și influencerul Bromania sau Irina Deaconescu sua prezentatorii TV Răzvan și Dani.

Și în spatele lui Ștefan Bănică este aceeași companie, iar femeia care se află în spatele acesteia este Ema Podeț.

Ema Podeț
Ema Podeț, cea care stă în spatele companiei care îl reprezintă pe Ștefan Bănică

Despre artist, există chiar o secțiune specială pe site în care el este descris.

Cum este descris artistul de compania care îl reprezintă

Ștefan Bănică jr. are o carieră de peste 30 de ani și este încă unul din cei mai dinamici și apreciați artiști din România.

A susținut mii de concerte, dar a stabilit adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului. Aceasta este cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție perpetuată deja de 15 ani.

Pe parcursul carierei sale a lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant.

Ștefan Bănică Jr. a devenit, recent, tată, alături de soția lui, Lavinia Pîrva. El mai are doi copii, o fată și un băiat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: