Redactia.ro
Home » Monden » Imagine unică cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. Poza cu Alexandru a făcut furori pe Internet

Imagine unică cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr. Poza cu Alexandru a făcut furori pe Internet

Lavinia Parva si Stefan BAnica

La mai mult de un an de când Lavinia Pârva i-a dar naștere primului său copil, artista a decis să posteze o imagine cu fiul său Alexandru, pe care îl are împreună cu Ștefan Bănică Jr.

Chiar dacă aceasta nu i-a dezvălui chipul, fotografia cu cel mic a făcut furori pe rețele de socializare, iar mai mulți internauți au comentat la poză.

Prima fotografie cu fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a decis să posteze prima fotografie cu fiul său de un an și o lună, Alexandru pe care îl are cu artistul Ștefan Bănică Jr.

Alexandru a crescut și de când a venit în vieților celor doi artiști, viața lor s-a schimbat complet, Lavinia simțindu-se extrem de împlinit, având în vedere că este primul său copil.

În urmă cu câteva zile, Lavinia a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apare alături de fiul său, urmată de un mesaj minunat „Minunea vieții mele este el”.

View this post on Instagram

Minunea vietii mele este el👼

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Ștefan Bănică Jr, și Lavinia Pârva, părinții unui copil minunat

Deși pe 13 mai 2019, Alexandru a venit pe lume, Stefan și Lavinia au decis să nu posteze poze cu cel mic.

Se pare că bruneta nu s-a mai putut abține și a postat prima fotografie cu fiul său. Deși nu încă nu i-a dezvăluit chipul, internauții nu au întârziat să comenteze la fotografie.

Să vă trăiască bucuria! Cu cine seamănă blonduț minunea mică?”, „Wow!Blond?”, „În sfârșit! o poză cu minunea! Să vă trăiască!”, „Nu ni-l arăți și nouă pe prințul tău?! Tot așa de frumos este ca mama lui?”, „Îngeraș frumos”, „Sa crească mare și sănătos și să vă bucure sufletele!” au comentat unii dintre urmaritorii Laviniei.

De ziua micuțului, Lavinia Pârva a postat un mesaj emoționant, care i-a înduioșat pe fanii săi.

Universul meu s-a schimbat. A devenit mult mai colorat și mai pur,mult mai viu și mai autentic.Viata acum este diferită. Vara are alt miros, iarna altă valoare și întreaga viața alt sens. Ador diminețile în care îmi zâmbesti cu cei doi dințișori de iepuraș, ador fiecare zi pentru că mă surprinzi spunând sau făcând ceva nou.A dor serile cu tine,ador momentul de spectacol pe care ni-l oferi cu atâta dragoste și puritate! Ador viața alături de tine! La mulți ani suflet curat și îti multumim ca ne-ai ales pe noi sa-ți fim părinți! Te iubim! Mama și Tata”, a scris Lavinia pe rețelele de socializare.

Lavinia și Ștefan Bănică Jr. trăiesc o poveste de dragoste frumoasă de mai bine de nouă ani, iar anul trecut artista l-a făcut pentru a treia oară tată pe cântăreț.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: