Redactia.ro
Home » Monden » Cum arăta Brigitte Pastramă înainte de operațiile estetice

Cum arăta Brigitte Pastramă înainte de operațiile estetice

GALERIE FOTO (11) Cum arăta Brigitte Pastramă înainte de operațiile estetice

Cum arăta Brigitte Pastramă înainte de operațiile estetice. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a transformat radical chipul.

Când avea în jur de 15 ani, Brigitte uimea cu trăsăturile sale fine și frumoase. Anii au trecut, iar vedeta a decis să facă o schimbare de look. S-a vopsită blondă. A pozat în reviste pentru bărbați și a început să simtă gustul celebrității. Așa a venit și prima intervenție la sâni. În urmă cu trei ani, fosta soție a lui Ilie Năstase declara că se simte bine în pielea sa.

Cum arăta Brigitte Pastramă înainte de operațiile estetice

”Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri. De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții. Câte operații estetice mi-am făcut? Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule. Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?’, spunea Brigitte Pastramă pentru WOWbiz.ro în 2016.

Citește și: 40 de medici au asistat-o la naștere. Câți copii a putut să nască

Viața lui Brigitte, scenariu de film

S-a dovedit de nenumărate ori că viața bate filmul. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Brigitte. Bruneta s-a căsătorit prima dată cu un prosper om de afaceri din Timișoara. Alături de el are un copil, Robert, care acum este major și își trăiește viața din plin. Alături de cel de-al doilea soț, Brigitte a mai adus pe lume o fetiță, Sara. Primul soț i-a murit. A făcut doi ani de închisoare. Iar apoi a renăscut și a creat un imperiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini