Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi s-au mutat într-o locuință nouă

Cum arată casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi s-au mutat într-o locuință nouă

GALERIE FOTO (6) Cum arată casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan.

Cum arată casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. În curând, prezentatoarea tv va aduce pe lume cel de-al treilea, motiv pentru care a trebuit să se mute într-o nouă locuință împreună cu familia ei. Radu Vâlcan și Adela Popescu le-au arătat fanilor cum arată noua lor casă unde vor începe o nouă etapă a vieții lor.

Cum arată casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi s-au mutat într-o locuință nouă

Cum arată casa Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Fosta prezentatoare tv de la Pro tv va aduce pe lume cel de-al treilea băiat, trăind una dintre cele mai frumoase momente din viața ei. Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan, iar împreună mai au doi băieți, Alexandru și Andrei. Având în vedere că cei doi își măresc familia, au decis să se mute într-o nouă casă. Recent, Adela și Radu le-au arătat fanilor lor cum arată noul „peisaj”. Aceștia s-au mutat pe 24 decembrie în noua casă, alegându-și cu atenție fiecare concept.

De asemenea, cei doi le-au arătat internauților cu cine au colaborat pentru această etapă a vieții lor, dar și cum arată interiorul locuinței. Adela a luat o pauză de la emisiunea „Vorbește lumea”, pentru a se concentra pe noua schimbare ce va avea loc în viața ei. De asemenea, vedeta a putut să se organizeze mai bine pe dotarea noii locuințe. Compania care i-a ajutat pe Adela și Radu să-și facă o casă de vis au declarat că cei doi au optat pentru un stil minimalist, pentru ca cei trei copii ai lor să se simtă bine. „Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat recent în noua lor casă, unde beneficiază de mai mult spațiu pentru familia lor în creștere. Au optat pentru un stil minimalist, foarte cald și primitor, unde atât ei, cât și copiii să se simtă foarte bine. Conceptul de amenajarea a fost realizat de noi, în conformitate cu dorințele și nevoile familiei”.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au schimbat locuința

Radu Vâlcan și Adela Popescu le-au arătat fanilor cum arată interiorul casei lor, în funcție de cum au fost camerele gata. Cei doi au publicat câteva imagini cu casa imediat după ce s-au întors din Maldive, unde s-au relaxat alături de familia Laurei Cosoi. Casa în care Radu și Adela s-au mutat este mult mai spațioasă decât anterioara.

Când și-au ales spațiul în care vor muta, prezentatorii tv au dorit să fie într-un cartier liniștit și sigur pentru copiii lor.„Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?’, a declarat actriţa la acea vreme. „Dressingul nu este foarte mare. Eu mi-am dat seama în timp că am devenit foarte selectivă la haine. Mai demult eram pe cantitate. Mi-am dorit foarte mult accesorii din-astea de fetiță. Uite aici să tragi și să-ți pui curelele„, a spus Adela.

Mai sunt doar câteva zile până când va naște, menționând că își dorește să nască pe cale naturală, la fel cum s-a întâmplat și la sarcinile anteriore. Vedeta se poate considera norocoasă pentru că nu s-a îngrășat foarte mult. De asemenea, după nașterea celor doi băieți, Adela Popescu s-a recuperat repede și probabil așa se va întâmpla și după ce îl va naște pe mezinul familiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: