Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa de peste 200.000 de euro a Gabrielei Cristea. FOTO

Cum arată casa de peste 200.000 de euro a Gabrielei Cristea. FOTO

GALERIE FOTO (5)

Gabriela Cristea ași Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Cei doi sunt căsătoriți și au împreună două fetițe minunate, pe Victoria și Iris. Cum familia s-a mărit, cei doi au decis să se mute într-o casă mai mare. Iată cum arată vila pentru care prezentatoarea și artistul au muncit din greu.

Cum arată casa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au mutat în casa visurilor, cu cele două fetiție ale lor. Cei doi s-au mutat în vilă în 2017, cheltuind o sumă imensă pentru a o face. Prezentataoarea și cunoscutul artist au început să se gândească la o casă împreună pe vremea când nu erau căsătoriți.  Vila se află în Corbeanca, iar pentru casa visurilor, cei doi au muncit foarte mult. Totul pentru ca fetițele lor să aibă un cămin mare, unde să nu le lipsească nimic. Vila Gabrielei este împodobită cu mobilă albă, candelabre mari, tapet cu flori, draperii lungi până în podea, paturi din lemn masiv, alb și obiecte prețioase. Totul este aranjat cu mult stil și bun gust.

“Noi, când ne-am apucat de casa asta, nu eram căsătoriți. Eram, așa, niște nebuni frumoși care se gândeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne încăpea casa și în teren la vecinul”, povestea Gabriela Cristea, în emisiunea de la Antena Stars, „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”.

Tavi Clonda este de părere că vila lor este cam greu de întreținut și că de asta aia nevoie de ajutor. În rest, casa visurilor a ieșit exact așa cum a dorit el și Gabriela Cristea.

“Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a povestit Tavi Clonda, în aceeași emisiune.

Cum este aranjată casa Gabrielei Cristea

Cântărețul a explicat, acum ceva vreme, cum este împărțită vila lor. “Casa noastră am împărțit-o foarte simplu. În partea de jos este zona în care stăm în timpul zilei, unde stăm cu fetele, ieșim la joacă, gătim, mâncăm, ne uităm la televizor. În partea de sus avem dormitoarele, cele două camere ale fetelor și garsoniera noastră. Noi ne-am făcut un spațiu mai mare, unde dormim, dar și chiar dacă dormim, ne-am dorit să fie un spațiu așa, mai pe placul nostrum”, a mai spus Tavi Clonda, potrivit cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: