Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casa părintească a mamei Geta? Culiță și frații au vizitat locul în care a copilărit mama lor

Cum arată casa părintească a mamei Geta? Culiță și frații au vizitat locul în care a copilărit mama lor

GALERIE FOTO (3) familia sterp

Familia Sterp a făcut o excursie pe care nu o va uita prea curând. Așa cum ne-am obișnuit deja, membrii familiei au imortalizat momentele speciale și le-au distribuit fanilor, sub forma unui clip video de pe Youtube. Fanii au avut doar cuvinte de apreciere și le-au lăudat gestul.

Copiii familiei Sterp, în vizită în satul natal al mamei Geta

Culiță, Ileana, Getuța și ceilalți tineri ai familiei Sterp, alături de partenerii lor de viață, au avut parte de o experiență pe care nu o vor uita niciodată. Ei au vizitat locul natal al mamei lor, Geta. Este vorba despre Lupșa din Alba, Transilvania, România.

unchiul mamei geta
Unchiul mamei Geta și-a delectat nepoții cu preparate tradiționale

Copiii s-au distrat pe cinste, au petrecut până în zori într-un club în care Culiță a susținut un concert, au mâncat bucate tradiționale și au putut vedea locurile în care mama lor a copilărit și a crescut. Au fost vizibil emoționați să vadă cum arată astăzi coliba în care mama Geta a copilărit și au promis că vor reveni la Lupșa cel puțin o dată la trei luni datorită aerului curat de aici și a energiei speciale pe care o are locul.

imprejurimi

Ei au vizitat și cabana pe care o deține unchiul lor la câțiva kilometri de Lupșa, în locul în care odinioară familia Sterp obișnuia să crească diferite animale.

Surprizele nu s-au oprit aici, căci copiii mamei Geta au făcut o urare muzicală celor care și-au serbat ziua de nume de Sfântul Ioan. Cel care a dat startul cântării a fost Culiță, iar surorile sale l-au urmat îndeaproape.

Mama Geta locuiește în prezent în Hațeg și nu intenționează să părăsească acest loc pentru a sosi în Capitală și a fi mai aproape de copiii ei. Are o afacere de succes și vinde diferite preparate de origine animală. Prețurile nu sunt unele mici, după cum ea însăși a dezvăluit. „Nu am magazin la București, vindem doar aici, la Hațeg. Nu am vrut să vindem la București, că sunt chiriile prea mari. Eu sunt obișnuită aici”, a fost răspunsul mamei Geta atunci când a fost întrebată care este motivul pentru care nu dorește să se mute în Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: