Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată casele vedetelor din România. Delia Matache și Smiley locuiesc în adevărate palate pentru care au plătit sume colosale

Cum arată casele vedetelor din România. Delia Matache și Smiley locuiesc în adevărate palate pentru care au plătit sume colosale

GALERIE FOTO (4) delia matache

Nu mai este o surpriză pentru nimeni faptul că vedetele de renume de peste Ocean locuiesc în case enorme, cu multe camere și cu dotări pe măsură pentru care au plătit milioane de dolari. Nici vedetele din România nu se lasă, însă, mai prejos și au scos sume frumoase din bancă pentru a se asigură că locuințele lor sunt unele desprinse din povești. Iată cum arată casele lor!

Delia Matache locuiește într-un penthouse superb care costă mai mult de un milion de euro

Delia Matache este una dintre cele mai artiste din România, iar suma de bani pe care o cere pentru un singur concert depășește adesea 5.000 de euro, așadar nu este de mirare că solista își permite să-și îndeplinească orice capriciu. De altfel, Delia și soțul ei locuiesc într-o vilă care pur și simplu îți taie răsuflarea.

terasa delia
Așa arată terasa casei Deliei Matache 

Penthouse-ul este aflat în zona de Nord a Capitalei, costă peste un milion de euro, iar vedeta a investit o sumă fabuloasă pentru a-l decora după bunul plac și propriile gusturi, unele excentrice așa cum știu cum toții. Locuința are peste 400 de metri pătrați și dispune de propria piscină, unde Delia se poate relaxa liniștită după concertele solicitante.

Alex Velea și Antonia, casă de vis în Pipera

Nici locuința Antoniei și a lui Alex Velea nu este deloc de neglijat. Cuplul ar fi plătit aproximativ 500.000 de euro pentru o vilă luxoasă din Pipera. Vila are etaj și este amplasată pe malul unui lac, așadar priveliștea de care dispune este una spectaculoasă.

vila antonia si alex velea
Așa arată vila în care locuiesc Antonia și Alex Velea

Smiley nu s-a uitat la bani atunci când și-a construit casa pe care și-a dorit-o

Un alt cuplu care locuiește într-o casă desprinsă parcă din filele de poveste este reprezentat de Smiley și Gina Pistol. Cei doi porumbei locuiesc alături de fiica lor, Josephine într-o vilă de peste 300.000 de euro din comuna Cernica, în apropiere de București. Pentru a se bucura de o casă superbă, Smiley a colaborat cu cei mai buni arhitecți și designeri de interior și nu s-a uitat la bani.

casa smiley
casa smiley

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: