Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Cătălin Botezatu, la două luni după operație

Cum arată Cătălin Botezatu, la două luni după operație

Cum arată Cătălin Botezatu, la două luni după operație

Cum arată Cătălin Botezatu, la două luni după operație. Designerul a trecut prin mai multe operații, analize și dureri până când doctorii i-au dat un diagnostic crunt: neoplasm mucinos, o formă rară de tumoră. Fostul jurat ”Bravo, ai stil!” a luptat cu boala și după o perioadă destul de grea, a reușit să se pună pe picioare.

Cum arată Cătălin Botezatu, la două luni după operație

De curând, Cătălin Botezatu a participat la un eveniment public alături de buna sa prietenă Raluca Bădulescu. Toată lumea i-a apreciat condiția fizică designerului. A slăbit 12 kilograme și deși susține că nu se simte excelent, chiar arată extraordidnar.

Cătălin Botezatu a vorbit despre durerile prin care a trecut înainte și după operația dntr-o clinică privată din străinătate:

„Nu e ușor într-o lună și un pic să suporți 4 operatii, să stai în spital aproape non-stop, să înduri niște dureri, nu știu… Eu am trecut prin ceva ce nu pot explica în cuvinte. În a doua și a treia operație am stat 17 zile imobilizat. Am făcut o nouă hemoragie internă. Mi s-a mai făcut o altă operație. Mi s-au administrat niște medicamente, de pe urma cărora aveam niște halucinații extrordinare. A fost crunt. Nici eu nu știam ce mă mai doare, a fost groaznic”, a declarat Cătălin Botezatu, care nu este mulțumit de cum se simte acum.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea”, a mai adăugat designerul.

Botezatu este acum în perioada de recuperare și este hotărât să meargă mai departe cu toate proiectele sale. Nu va renunța nici la modă, nici la televiziune.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini