Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Cătălin Crișan la 53 de ani! Artistul e total schimbat

Cum arată Cătălin Crișan la 53 de ani! Artistul e total schimbat

GALERIE FOTO (2)Cum arată Cătălin Crișan la 53 de ani! Artistul e total schimbat

Cătălin Crișan este de nerecunoscut la vârsta de 53 de ani! Anii și-au pus amprent pe chipul celebrului artist, iar fanii sunt uimiți de felul în care arată acum!

Cum arată Cătălin Crișan la 53 de ani! Artistul e total schimbat

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România. Cântărețul are o mulțime de fani și melodiile lui sunt foarte ascultate. Deși a avut o perioadă când a lipsit din atenția publicului, a continuat să se țină de treabă.

Acum, artistul a apărut din nou în showbiz, iar fanii au fost șocați să vadă transformarea artitului. Părul cârunțit și ridurile și-au făcut apariția și la el, însă cu toate acestea și-a păstrat carisma și șarmul.

Cătălin Crișan a divorțat de două ori, dar încă mai crede în dragoste. În prezent, cântărețul are o relație foarte bună cei trei copii ai săi, cu care vorbește zilnic la telefon. A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Împreună au doi copii, Daria Cătălina (20 de ani) și Raris Andrei (16 ani).

La sfârșitul anului 2010, artistul a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011. În decembrie 2012, cei doi au devenit părinți, în familia lor născându-se o fetiță, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, cântărețul a divorțat și de cea de-a doua soție.

În 2017, după ce s-a despărțit și de Ioana Cupșa, artistul a încărunțit complet. A refuzat să se vopsească de la primele fire albe, așa cum fac alte vedete. Tot atunci, cântărețul a reluat legătura cu copiii săi din prima căsnicie, de care acum este foarte apropiat.

”Nu-mi pare rău de ce am făcut, ci de ce am pierdut. Am pierdut implicându-mă în lucruri care nu meritau”, a declarat artistul la Teo Show.

Cum l-a afectat pandemia pe Cătălin Crișan

Cătălin Crișan a vorbit și despre felul în care pandemia i-a afectat cariera. Astfel,el a spus că s-au amânat multe concerte, cântări de la nunți și botezuri.

”S-au amânat multe, însă da, trebuia să lansez un dublu album cu 20 de melodii înregistrate din 1987 până acum, deci de 33 de ani. Piese care nu au apărut pe nicăieri. Pe acest album trebuiau să fie piesele înregistrate de curând cu Gabriel Cotabiță sau cu Alin Stoica. Poate nu știți, dar am 646 de melodii compuse în 33 de ani, pe care nu le-am interpretat până acum. M-am apucat, ca să zic așa, să scot din sertare melodii pe care nu le știe lumea. Chiar așa le-am spus”, a spus Cătălin Crișan.

Etichete: