Redactia.ro
Home » TV » Cum arată și cu ce se ocupa fiica lui Cătălin Crișan

Cum arată și cu ce se ocupa fiica lui Cătălin Crișan

GALERIE FOTO (4) Cătălin Crișan

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din țara noastră. Totuși, în ciuda faptului că faima lui îl precede, Cătălin Crișan și-a ținut mereu familia departe de ochii curioșilor.

Cum arată și cu ce se ocupa fiica lui Catalin Crișan

Cătălin Crișan are o carieră impresionantă, cu un repertoriu de excepție. Totuși, pe lângă aceasta, Cătălin Crișan se poate mândri cu cei doi copii ai săi, o fată și un băiat.

Cântărețul are doi copii, pe Daria, în vârstă de 20 de ani și pe Raris, de 17 ani. Fiica lui Cătălin Crișan este foarte frumoasă și îi seamănă tatălui său. Acesta este la rândul ei pasionată de muzică.

„Fiul meu, Raris, are 17 ani și e bine sănătos. Daria are 20 de ani și a intrat la Facultatea de Medicină. Și ea cântă, și chiar a câștigat mai multe premii la festivaluri de muzică. Are o voce senzațională și nu zic asta că sunt tatăl ei. A ales însă Medicina, însă sper să mai aibă timp să și cânte”, a povestit cântărețul despre cei doi copii ai săi.

Cătălin Crișan a vorbit și despre felul în care pandemia i-a afectat cariera. Astfel,el a spus că s-au amânat multe concerte, cântări de la nunți și botezuri.

„S-au amânat multe, însă da, trebuia să lansez un dublu album cu 20 de melodii înregistrate din 1987 până acum, deci de 33 de ani. Piese care nu au apărut pe nicăieri. Pe acest album trebuiau să fie piesele înregistrate de curând cu Gabriel Cotabiță sau cu Alin Stoica. Poate nu știți, dar am 646 de melodii compuse în 33 de ani, pe care nu le-am interpretat până acum. M-am apucat, ca să zic așa, să scot din sertare melodii pe care nu le știe lumea. Chiar așa le-am spus”, a spus Cătălin Crișan.

Cătălin Crișan este un muzician deosebit de apreciat în țara noastră, care are peste 600 de piese de suflet, cu care i-a încântat pe români în cariera sa muzicală ce are zeci de ani. El a debutat în 1987 la „Concursul de creație și interpretare a muzicii ușoare românești” de la Mamaia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: