Redactia.ro
Home » TV » Cum arată Christina Aguilera după ce a renunțat la dietele chinuitoare. Artista se mândrește cu formele sale voluptoase

Cum arată Christina Aguilera după ce a renunțat la dietele chinuitoare. Artista se mândrește cu formele sale voluptoase

GALERIE FOTO (7)

Christina Aguilera, în vârstă de 40 de ani, nu își mai face mari griji cu privire la kilogramele în plus. Artista a renunțat la dietele chinuitoare și se mândrește cu formele sale voluptoase. 

Cum arată Christina Aquilera după ce a renunțat la dietele chinuitoarre

Christina Aguilera își anunța fanii, cu puțin timp în urmă, că nu mai ține nicio dietă, fiind sătulă să tot fie întrebată de greutatea pe care o are.

„Nu mai țin diete, treceți peste asta”, le-a spus Christina Aguilera fanilor curioși.

Artista, care mereu a avut o greutate oscilantă, pare că s-a împăcat deocamdată cu ideea că nu va arăta mult pre curând ca un supermodel. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi, în urmă de câte luni, când se bucura de o zi la piscină, alături de familia sa.  Artista purta un costum de baie negru întreg și nu s-a sfiit să își etaleze silueta voluptoasă.

Artista în vârstă de 40 de ani nu își face mult prea multe griji cu privire la kilogramele în plus. Christina Aguilera a lăsat de înțeles anul trecut că nu va ține nicio dietă, precizând că este „unică” și „pură”, chiar dacă societatea s-ar putea să nu o considere perfectă sau drăguță.

Fiecare dintre noi are propria personalitate, oamenii ne judecă în funcție de diferențe, de ceea ce ne face unici”. „Trebuie să accepți această frumusețe și la naiba cu restul”, a spus artista. Cântăreața a subliniat că este o persoană pură și originală și că frumusețea poate fi găsită în alte lucruri.

Adevărata frumusețe pentru mine este abilitatea de a te cunoaște și de a proiecta ceea ce ești în lumina corectă. Nu întotdeauna frumoasă, departe de a fi perfectă, dar pură”, a mai spus artista.

Cântăreața pare mai mult decât mândră cu formele volupătoase pe care le are și nu ezită să le arate ori de câte ori are ocazia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: