Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Cleopatra Stratan complet nemachiată! Fanii au fost uimiți de naturalețea artistei

Cum arată Cleopatra Stratan complet nemachiată! Fanii au fost uimiți de naturalețea artistei

GALERIE FOTO (2) Cum arată Cleopatra Stratan complet nemachiată

Cleopatra Stratan a devenit o domnișoară frumoasă și sexy, iar de când a reapărut în atenția publicului fanii s-au tot întrebat dacă are operații estetice. 

Cum arată Cleopatra Stratan complet nemachiată

Claopatra Stratan este o artistă simplă și asumată, astfelcă nu a avut nici o reținere în a se afișa complet nemachiată pe rețelele sociale. Artista s-a fitmat complet naturală, fără pic de machiaj pe față.

La 18 ani, cântăreața are un succes formidabil în muzică. Fanii ei sunt impresionați de cum a crescut și mai ales cât de frumos s-a dezvoltat. De la micuța Claopatra care cânta ”Ghiță”, acum este o domnișoară sexy, scrie spynews.ro.

De curând, artista și-a făcut o relația, care este din ce în ce mai stabilă. Fiica celebrului Pavel Stratan se iubește cu artistul Edward Sanda. Cei doi chiar au planuri serioare, dat fiind faptul că Edward Sanda a cerut-o pe frumoasa artistă în căsătorie chiar de ziua ei.

Recent, artista s-a afișat fără machiaj, semn că este foarte transparentă și nu are nimic de ascuns în fața fanilor. Artista a demonstrat că frumusețea ei este naturală și că nu a apelat la medicii esteticieni pentru a arăta așa cum arată acum.

Cum arată Cleopatra Stratan complet nemachiată

Cleopatra Stratan, acuzată că și-a mărit buzele

Cleopatra stratan a fost criticată și acuzată recent că și-a mărit buzele cu acid hialuronic. Deși acest lucru nu ar fi o problemă, totuși, artista a vrut să clarifice că este complet naturală și că nu are nici un retuș artificial.

La scurt timp după ce un internaut a acuzat-o că și-ar mărit buzele, cântăreața a postat o imagine la InstaStory realizată în perioada indicată de el, pentru a vedea că forma buzelor este aceeași și în prezent.

”Acum doi ani… nu s-a schimbat nimic :)”, a fost replica de atunci a celebrei cântărețe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: