Redactia.ro
Home » Sport » Cum arată colecția de masini a lui Valentino Rossi. FOTO

Cum arată colecția de masini a lui Valentino Rossi. FOTO

Legenda italiană a MotoGP, Valentino Rossi, are o colecție impresionantă de mașini de lux. Iată cu ce boliduri de milioane de euro se poate lăuda faimosul pilot!

Cum arată colecția de masini a lui Valentino Rossi. FOTO

Valentino Rossi (42 ani) se bucură de o colecție de mașini extrem de scumpe la care mulți visează. Sunt șase la număr, iar cel care a cucerit şapte titluri de campion mondial demonstrează, așadar, că este foarte pasionat de motoare și că nu se uită la bani atunci când vine vorba de partea auto.

Printre mașinile sale scumpe se află și un Ferrari de tipul 458 Italia. Bolidul de lux este primit cadou chiar de la firma Ferrari.

Yellow_Ferrari_458_Italia_Spider-resized

O altă mașină de lux a lui Valentino Rossi este un BMW M3.

web630-bmw-m3-gts-rossi-2-resized

Următoarea mașină nu este una foarte fermecătoare ca aspect, dar ca spațiu da. Cu Fordul lui Transit Valentino Rossi poate merge oriunde, într-o vacanță, alături de mai multe persoane  cu o mulțime de bagaje.

VR46_Ford-Transit-Resized

Trecem mai departe și vă arătăm o altă mașină, foarte în vogă acum, dar pe care puțini oameni și-o permit: un Raptor  F150. Datorită remorcii din spate, am putea spune că și cu acest bolid Valentino poate pleca liniștit într-o vacanță, alături de mai multe persoane.

ford-ranger-resized

Ultimul motor al lui Valentino Rossi nu este o mașină, dar este ceea ce l-a consacrat: o motocicletă de tipul Aprillia RS125. Autovehiculul este mai vechi, de la începuturile carierei sale, iar acest lucru denotă faptul că pilotul italian vrea să-și păstreze bunurile vii, potrivit financialexpress

1996-gp125-valentino-rossi-paul-ricard-main-resized

Unde va pilota Valentino Rossi în 2021

Anul acesta, Valentino pare că vrea să facă, din nou, istorie. Cel căruia i se mai spune și ”clasa-regină a motociclismului viteză”, va pilota în 2021 pentru echipa Yamaha-SRT. Acest lucru înseamnă că Valentino nu are de gând să se retragă prea curând din prestigioasa lui carieră.

”Este o mare onoare să-l întâmpinăm pe Valentino Rossi, un pilot legendar, la echipa noastră, de anul viitor. Experienţa sa va fi un atu imens pentru noi deoarece începem al 3-lea sezon în MotoGP şi cu siguranţă vom învăţa multe de la el”, a spus Razlan Razali, directorul echipei Yamaha-SRT.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: