Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată criminalul din Timișoara, care a ucis doi bătrâni. Bărbatul e căutat de polițiști

Cum arată criminalul din Timișoara, care a ucis doi bătrâni. Bărbatul e căutat de polițiști

Cum arată criminalul din Timișoara, care a ucis doi bătrâni. Bărbatul e căutat de polițiști

Ciminalul din Timișoara, care a ucis cu sânge rece doi bătrâni, este căutat de polițiști și acum. Bărbatul care le-a oferit anchetatorilor indicii importante despre el este chiar unul dintre nepoții bătrânilor uciși.

Cum arată criminalul din Timișoara, care a ucis doi bătrâni. Bărbatul e căutat de polițiști

Cei doi soți, de 75 de ani și de 78 de ani, au fost găsiți fără suflare marți seara în apartamentul în care locuiau. Au fost bătuți groaznic și înjunghiați de mai multe ori. Crima a avut loc lângă sediul Tribunalului Timiș, adică în centrul Timișoarei.

Agresorul a folosit o mănușa de construcții, pe care a abandonat-o plină de sânge lângă o bancă, potrivit Antena 3 CNN.

Potrivit celor mai recente date, a relatat Antena 3 CNN, anchetatorii au aflat că din casa bătrânilor lipseau peste 12.000 de lei, bani cel mai probabil încasați de bătrână, în calitate de administrator al blocului.

Se pare că bătrânii vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania când au sesizat că o persoană necunoscută le-a intrat în casă. În timpul convorbirii, au apucat să îi spună nepotului din Germania că sunt tâlhăriți. Bărbatul din Germania a cerut atunci imediat ajutorul altui nepot al bătrânilor, aflat în Timișoara, care a mers la locuința acestora pentru a vedea ce s-a întâmplat. Tânărul s-a dus acolo și l-a surprins pe criminal în apartament, care a și reușit să fugă, rănindu-l la o mână pe nepotul victimelor, potrivit adevarul.ro.

Criminalul a fost surprins și de niște camere de supraveghere din zonă. Individul a intrat în casă la 21:15. În imagini se vede cum tot intră și iese din curte, se hotărăște și intră în clădire. Iese după 21 de minute. Camerele îl surprind cum fuge.

Nepotul rănit a fost cel care a oferit indicii important despre criminal. El le-a descris polițiștilor cum arăta acesta și, din informațiile lui, ar fi vorba despre un bărbat brunet, de 1,80 m înălțime, cu vârsta de 30 – 35 de ani, potrivit Digi24. La momentul atacului era îmbrăcat cu pantaloni scurți de culoare închisă și un hanorac cu glugă, de culoare gri sau vernil.

Suspectul principal al crimei este căutat și acum.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: