Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit! Și-a uimit fanii cu postarea sa

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit! Și-a uimit fanii cu postarea sa

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit! Și-a uimit fanii cu postarea sa

Cristina Șișcanu le-a închis gura răutăcioșilor cu noua postare de pe contul ei de Instagram! Vedeta arată spectaculos după ce a reușit să scape de kilogramele în plus.

Cum arată Cristina Șișcanu în costum de baie după ce a slăbit! Și-a uimit fanii cu postarea sa

În urmă cu o lună, Cristina Șișcanu a fost criticată de fanii ei după ce a postat o fotografie în costum de baie. Având câteva kilograme în plus, urmăritorii au taxat-o imediat pentru felul în care s-a expus, iar lucru acesta a făcut pe soția lui Mădălin Ionescu să se îngrijească mai mult de aspectul său fizic.

Astfel că, iat-o după o lună în care a lucrat foarte mult pentru a ajunge la silueta dorită! Cristina Șișcanu arată spectaculos după ce a slăbit și asta se datorează faptului că au fost criticată. În urmă cu o oră, vedeta a postat o poză pe contul ei de Instagram în care și-a etalat formele într-un costum de baie din două piese, negru și foarte decoltat.

Cristina nu a vrut să le transmită niciun mesaj fanilor ei și mai ales gurilor rele, ci doar a pus la descriere trei emoticoane cu soare, asta ca să completeze imaginea de pe plaja însorită pe care se află.

Ce dietă ține Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu este hotărâtă să arate din ce, în ce mai bine! Soția lui Mădălin Ionescu nu se mulțumește cu cele 27 de kilograme pe care le-a dat jos, în ultimele luni. Vrea să ajungă la o formă de-a dreptul de invidiat și, drept urmare, a dat startul unei noi diete.

Dieta acesteia constă într-o fază de detoxifiere și într-o fază în care va începe să se alimenteze corespunzător, încât să scape și de kilogramele ”neprietenoase”.

”Prima etapa presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente, dar care ma va ajuta sa scap de kilogramele neprietenoase . Am mai ținut un regim conceput de Sonia înainte de sărbătorile de iarnă și am slăbit 5 kg in doua săptămâni și jumătate fără sa simt foame sau poftă”, a scris Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

La prânz, Cristina Șișcanu a apelat la alimente pregătite la cuptor sau pe grătar, precum: pui, cartofi, carne de vită, orez sau supă.

”Variante: 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la gratar sau la cuptor fara ulei + 200 g salata de cruditati fara ulei SAU 200 g de peste la gratar sau la cuptor fara ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la gratar sau la cuptor sau la abur fara ulei SAU + 125 g orez salbatic SAU 300 ml ciorba/supa (sa nu aiba cartofi si nu radauteana) +50g de crutoane G2 ZERO (deoarece mai mancam ciocolatele indulcite cu extract din stevie)”, a mai dezvăluit Cristina Șișcanu.

Iar pentru cină, a apelat la alimente mai ușoare: ”Variante: Salata asortata cu 200 g de branza light sau carne (fiarta sau gratar) sau peste (gratar sau la cuptor) bucatele +10-12 masline + 125 g legume asortate SAU 200 g de mamaliga+ 125 g de branza (nu grasa, de ex. telemea light) SAU 135 g penne integrale + branza rasa light (telemea sau mozarella) (varianta mea preferata) Se bea: cafea cu lapte 1.5% grasime, ceai de soc, ceai verde (fara zahar) si apa”, a mai scris Cristina Șișcanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: