Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Doinița Oancea fără machiaj! Vedeta s-a afișat naturală pe rețelele de socializare

Cum arată Doinița Oancea fără machiaj! Vedeta s-a afișat naturală pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (2) Cum arată Doinița Oancea fără machiaj! Vedeta s-a afișat naturală pe rețelele de socializare

Doinița Oancea și-a făcut curaj și s-a afișat nemachiată pe rețelele de socializare. Actrița a publicat recent o fotografie fără strop de cosmetice și cât se poate de naturală.

Cum arată Doinița Oancea fără machiaj! Vedeta s-a afișat naturală pe rețelele de socializare

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc, făcând parte și din categoria celor mai frumoase. Bruneta are un zâmbet cuceritor și o privire pătrunzătoare, iar fanii au remarcat imediat trăsăturile acesteia.

De curând, însă, actrița nu a mai stat pe gânduri și a publicat o fotografie cu ea fără machiaj. Dacă până acum aceasta și-a obișnuit fanii cu un look cât mai strident, se pare că acum a vrut să le arate și o altă latură a ei, aceea de a fi naturală. Deși se aștepta la critici, reacțiile fanilor nu a fost deloc unele negative, asta deoarece actriței îi stă foarte bine și așa și nu e o diferență izbitoare între look-ul său și chipul natural.

Cum arată Doinița Oancea fără machiaj! Vedeta s-a afișat naturală pe rețelele de socializare

Cum a răspuns Doinița Oancea la avansurile unui bărbat însurat

Aactrița nu s-a mai putut abține și le-a transmis un mesaj dur acelor bărbați însurați care îi fac avansuri. Doinița a explicat că un bărbat căsătorit i-a făcut avansuri, iar acest lucru pentru ea este de neconceput.

După ce a postat mesajul pe rețelele de socilizare, vedeta a declarat pentru cancan.ro că a fost foarte deranjată de gestul bărbatului, pe care nu a vrut să-l facă public pentru a nu-i crea și mai multe probleme, având în vedere că și le face el. Actrița a subliniat că cei care au iubite acasă îşi pierd timpul dacă se gândesc că o pot cuceri.

”M-a căutat un bărbat însurat, dar nu o să îi dau numele, din respect pentru familia pe care o are acasă. La mine nu funcţionează astfel de abordări, iar cei care totuşi îşi «încearcă norocul» nu vor primi răspuns din partea mea. Ei nu ştiu ce înseamnă ăla RESPECT, dar din păcate sunt foarte multe femei care se mulţumesc cu firimiturile. La mine nu există aşa ceva. Eu nu sunt genul, o ciorbă, o distracţie”, a declarat Doniţa Oancea pentru cancan.ro.

Doinița Oancea a vorbit și despre situația sa sentimentală din prezent, dezvpluind că este o femeie singură. Întrebată ce calităţi ar trebui să aibă viitorul său partener, actriţa a răspuns fără să stea pe gânduri: sinceritatea.

”În acest moment sunt singură, iar bărbatul cu care aş vrea să am o relaţie ar trebui să fie în primul rând sincer în ceea ce mă priveşte, să «nu încerce marea cu degetul». În spaţiul meu privat intră foarte greu cineva. Sunt foarte bine în prezent, îmi dedic timpul cu lucruri care mă fac pe mine fericită”, a mai spus artista.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: