Redactia.ro
Home » Monden » Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre

Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre

Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre

Doinița Oancea iubește din nou, la doar trei luni de la despărțirea de fostul ei iubit. Actrița are o nouă relație și nu-i mai este teamă să se afișeze cu partenerul său. 

Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre

Doinița Oancea trăiește o perioadă intensă, asta pentru că actrița a trecut de la agonie la extraz în doar trei luni. După ce a vărsat lacrimi amare pentru fostul său partener, acum vedeta s-a afișat deja cu actualul iubit și pare foarte fericită.

Actrița nu a ținut să-și ascundă noua relație, astfel că seara trecută, la un eveniment, aceasta a publicat pe Instagram și prima fotografie cu ea și noul său partener. Chiar dacă nu i-a arătat chipul bărbatului de care e îndrăgostită și care o face fericită, aceasta a ținut să publice o imagine în care el îi ține mâna pe picior, iar ea face același lucru. Vedeta nu a dat mai multe explicații pe contul său de socializare, dar lucrurile între ei sunt mai mult decât evidente.

Doinița Oancea și-a făcut un nou iubit. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze tandre

Până acum, Doinița Oancea nu a făcut nicio declarație despre noua sa relație, însă cu siguranță atunci când va fi sigura de sentimentele lor, actrița va povesti totul detaliat.

Actrița a povestit în luna aprilie că s-a despărțit de fostul ei iubit după o relație de cinci ani jumătate. Ea a precizat că s-a ajuns în această situație deoarece aveau păreri diferite, își doreau altceva de la viață și au ajuns la concluzia că le e mai bine separat. La vremea aceea nu mulți știau de separarea lor, însă ulterior în urma declarațiilor vedetei au aflat despre despărțirea dintre actriță și fostul ei iubit.

”Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine”, spunea ea la Antena Stars.

Cum a răspuns Doinița Oancea la avansurile unui bărbat însurat

De curând, actrița nu s-a mai putut abține și le-a transmis un mesaj dur acelor bărbați însurați care îi fac avansuri. Doinița Oancea a explicat că un bărbat căsătorit i-a făcut avansuri, iar acest lucru pentru ea este de neconceput.

După ce a postat mesajul pe rețelele de socilizare, vedeta a declarat pentru cancan.ro că a fost foarte deranjată de gestul bărbatuluui, pe care nu a vrut să-l facă public pentru a nu-i crea și mai multe probleme, având în vedere că și le face el. Actrița a subliniat că cei care au iubite acasă îşi pierd timpul dacă se gândesc că o pot cuceri.

”M-a căutat un bărbat însurat, dar nu o să îi dau numele, din respect pentru familia pe care o are acasă. La mine nu funcţionează astfel de abordări, iar cei care totuşi îşi «încearcă norocul» nu vor primi răspuns din partea mea. Ei nu ştiu ce înseamnă ăla RESPECT, dar din păcate sunt foarte multe femei care se mulţumesc cu firimiturile. La mine nu există aşa ceva. Eu nu sunt genul, o ciorbă, o distracţie”, a declarat Doniţa Oancea pentru cancan.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: