Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată Elena Băsescu, în costum de baie, după trei sarcini

Cum arată Elena Băsescu, în costum de baie, după trei sarcini

GALERIE FOTO (6)

Elena Băsescu are 42 de ani. Este mama a trei copii minunați: Sofia Anais (8 ani), Traian Jr. (7 ani), din căsătoria cu Bogdan Ionescu și mezina Anastasia (4 ani) din relația cu fostul ei partener Cătălin Gheorghe.

Orice femeie fie este invidioasă, fie o apreciază pentru condiția sa fizică. Nici nu zici că a purtat trei sarcini. Elena Băsescu este ca trasă prin inel. Orice îmbrăcăminte o avantajează și nu îi e rușine să poarte costum de baie din două piese.

De curând, bruneta a postat câteva fotografii de la plajă. Vedeta este extrem de suplă și tonifiată. Fanii brunetei au complimentat-o imediat: „3 copii și să arăți așa”, „Superbă ! Cine ar crede că ai trei copii minunați”, „Cea mai frumoasă mămică”, au fost mesajele transmise de câțiva fani.

Fotografiile cu Elena Băsescu în costum de baie în GALERIA FOTO de mai jos!

„Mi-am dorit dintotdeauna trei copii. Nu este așa de greu cum am fost avertizată. Îmi este ușor pentru că Sofia și Traian sunt relativ de vârste apropiate.

Sunt foarte omogeni. Se joacă foarte mult împreună, merg la grădiniță împreună”, declara în urmă cu ceva timp Elena.

Elena este mamă singură. Se ocupă de copii și are un job stabil. Înntr-un interviu acordat pentru VIVA!, bruneta a vorbit despre statul său, dar și un sfat pe care l-ar putea oferi altor mame singure, din experiența sa:

„Sunt conștientă că situația mea nu este perfect similară cu a altor femei.

Nu am pretenția că tot ce spun are valoare de adevăr absolut. Dar, dacă ar fi să dau un sfat unor femei divorțate, care își cresc singure copiii și care au și un serviciu stabil, așa cum sunt eu, le-aș spune: compromisurile sfârșesc întotdeauna prin a compromite”.

Cât despre „viața persoanală“, Elena spunea cu ceva timp în urmă că așteaptă 40-ul.

„Sunt la vârsta la care contează foarte mult copiii, dar, peste doi, trei ani, când vor fi mai mari, vreau să dau un restart carierei mele. Știi cum se zice: 40 este noul 20”, a mai adăugat ea.

Elena Băsescu, mândră de parcursul ei

Regretele ne mănâncă pe interior. Este dificil să trecem prin viață fără să ne pară rău că am luat anumite decizii, însă Elena Băsescu a ajuns într-un punct al vieții în care este mulțumită de parcursul ei. Bruneta este mândră să spună că a făcut totul așa cum a știut și a putut în acele momente.

„În viață sunt lucruri bune și lucruri rele. Nu toate ies șnur, așa cum ți-ai dori. Cine spune asta minte.

Dar nu aș da timpul înapoi ca să schimb ceva. Pot să privesc mulțumită în urmă și să spun: „I did it my way”.

Nu am stat niciodată agățată într-o situație care mi-a provocat disconfort. Am avut mereu suficient respect de sine să închid acel capitol”, a mai spus Elena Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: