Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Adrianei Iliescu. Eliza Maria a împlinit 16 ani

Cum arată fiica Adrianei Iliescu. Eliza Maria a împlinit 16 ani

GALERIE FOTO (5)

Fiica Adrianei Iliescu a devenit domnișoară în toată regula. Eliza Maria a împlinit vârsta de 16 ani de curând. Fiica celei mai bătrâne mamae din România nu și-a putut serba ziua de naștere ca în alți ani, din cauza pandemiei de coronavirus. 

Cum arată fiica Adrianei Iliescu

Adriana Iliescu și fiica ei, Eliza Maria, nu au mai fost prezente la Maternitatea Giulești pentru a sărbători ziua de naștere a Elizei, ac în alți ani. Cele două au ales să sărbătorească acasă, în liniște, din cauza pandemiei de coronavirus.

Adriana Iliescu a mărturisit că nu a avut parte de perioade de rebeliune din partea fiicei sale, chiar dacă este în perioada adolescenței. Eliza Maria este o fată foarte cuminte și îi place foarte mult să învețe. Tânăra este elevă la liceul „Dimitrie Paciurea”, profil Uman, la clasa de Filologie.

Eliza Maria este o adolescentă brunetă care emană foarte multă feminitate, dar care nu uită de educația pe care a primit-o. Mama Elizei este profesor universitar, astfel, ea a fost îndrumată tot timpul să se dedice studiului și să acumuleze cât mai multe cunoștințe. Adriana Iliescu a fost nevoită să își crească singură fiica, singurul ajutor pe care l-a mai avut fiind medicul ginecolog, care a ajutat-o la naștere.

 

Adriana Iliescu trece prin momente dificile

Adriana Iliescu trece prin momente extrem de dificile. Cea mai în vârstă mamă din România a pierdut procesul pentru o moștenire care este situată în comuna Bălcești, din județul Vâlcea. Deși femeia a visat ca proprietatea să ajungă pe numele fiicei sale, acest lucru nu s-a întâmplat. Pierderea procesului în fața rudelor sale a fost una devastatoare pentru celebra profesoară. Femeia în vârstă de 82 de ani nu s-a lăsat învinsă și a decis să meargă la judecătorie unde a formulat o contestație la executarea silită pentru 1.500 de lei. La întreaga sumă se adaugă și costurile acestei acțiuni. Pe de altă parte, în urmă cu două luni, Adriana Iliescu s-a prezentat la Tribunalul Vâlcea, acolo unde a decis să mai deschidă trei acțiuni împotriva rudelor sale, prin care aceasta cerea ca executarea să fie amânată de urgență, până când contestația va fi analizată de judecători, potrivit wowbiz.ro.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: