Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica Elenei Udrea la vârsta de aproape un an și jumătate

Cum arată fiica Elenei Udrea la vârsta de aproape un an și jumătate

GALERIE FOTO (5) Cum arată fiica Elenei Udrea la vârsta de aproape un an și jumătate

Cum arată fiica Elenei Udrea la vârsta de aproape un an și jumătate. Pe cine a moștenit ca aspect fizic și cum au reușit cei doi să treacă peste toate momentele de cumpănă.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au creștinat micuța chiar în ziua în care a împlinit un an de viață. Alexandrov Eva Maria este rodul iubirii dintre fostul politician și omul de afaceri. Micuța Eva este blonduță și are ochii albaștri. Din fotografiile pe care tatăl său le face publice, putem spune că este un copil zâmbăreț. Căci da. Mai mereu este cu gura până la urechi. Micuța a avut și primul său contact cu camerele de filmat, dar și cu microfoanele la botezul său. Atunci ”s-a îndrăgostit” de un microfon, semn că micuța ar putea să pășească pe drumul televiziunii.

După ce a devenit mamă pentru prima dată în septembrie 2018, Elena Udrea se pare că vrea să repete experiența cât mai curând. Adrian Alexandrov, iubitul său, a declarat că își doresc amândoi o familie cât mai mare și că rolul de părinți i-a împlinit. După ce în trecut Elena Udrea a declarat că își dorește de mult timp un copil, dorința i s-a îndeplinit abia după vârsta de 40 de ani.

Elena Udrea: „Mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună”

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început -, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, pentru revista VIVA!

Cei doi au trecut prin momente grele când libertatea blondinei a fost îngrădită. Deși puțini au fost cei care au crezut în ei, se pare că toate momentele de cumpănă i-au sudat și mai mult. Cei doi se susțin reciproc. Elena Udrea își îndreaptă toată atenția și energia asupra nevoilor micuței sale. Dar, nu se poate plânge căci mereu are o mână de ajutor: bona.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: