Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Bursucu. Teo Trandafir a avut o reacție surprinzătoare când a văzut-o

Cum arată fiica lui Bursucu. Teo Trandafir a avut o reacție surprinzătoare când a văzut-o

GALERIE FOTO (6) Cum arată fiica lui Bursucu

Cum arată fiica lui Bursucu. În urmă cu câțiva ani, Bursucu a fost unul dintre cei mai renumiți coregrafi a emisiunii „Dansez pentru tine”. În ultimii ani, acesta este urmărit în fiecare zi alături de Teo Trandafir, în emisiunea de la Kanal D. Cu toate astea, puțini știu că asistentul tv are o soție și doua fiice minunată. Recent, Bursucu a postat o fotografie cu fiica sa Aanays, iar Teo a avut o reacție surprinzătoare.

Cum arată fiica lui Bursucu. Teo Trandafir a avut o reacție surprinzătoare când a văzut-o

Cum arată fiica lui Bursucu. Telespectatoriin îl urmăresc în fiecare zi, prezentând emisiunea alături de Teo Trandafir. Bursucu, căci despre ele este vorba, este o persoană pozitivă care îi distrează atât pe cei din jurul său, cât și pe oamenii de acasă. În vârstă 34 de ani, Bursucu pe numele său real Adrian Cristea, are o relație de prietenie strânsă cu Teo. Acesta se poate declara un bărbat împlinit, având o familie minunată. În urmă cu ceva timp, Bursucu declara că Teo l-a ajutat foarte mult în viața profesională, iar de-a lungul anilor a învățat multe lucruri de la ea, Teo Trandafir fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România.

Recent, asistentul tv a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa mai mică, iar Teo Trandafir a avut o reacție surprinzătoare. „Azi sunt ciufulită…dar tot frumoasă”, a scris acesta în descrierea imaginii cu micuța. Ulterior, vedeta tv i-a spus că este cea mai frumoasă. „Cea mai frumoasă din lume! Am încheiat!”, i-a transmis aceasta. Fanii lui Bursuc au lăsat peste 200 de comentarii la poza în care apare fiica acestuia. „Vai ce frumoasă e să vă trăiască”, „Wow superbă”, „Doamne. Așa frumusețe”, „Un îngeraș superb. Să-ți trăiască”, „Minunăție de copil”, „Prințesă”, „Doamne ce copil frumos”, „Cea mai frumoasă din lume ! Bunul Dumnezeu să te țină sănătoasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile postate de internați.

Fiica lui Bursucu

Bursucu nu mai locuiește împreună cu familia sa

Prezentatorul tv a fost nevoit să se separe de iubita și de fiicele sale. Adrian formează un cuplu de mulți ani cu Andreea, o afaceristă din Constanța. Bursuc a fost nevoit să se mute singur într-un apartament din București, având în vedere că acesta are serviciul în Capitală.

Motivul pentru care Andreea și fiicele sale nu s-au mutat împreună cu Bursuc, a fost faptul că în Constanța au casă la curte, iar acest lucru este mult mai benefic pentru copii lor. „Acum, după starea de urgenţă, fac naveta săptămânal. În Bucureşti locuiesc într-un apartament, la Constanţa avem o casă foarte mare cu o curte generoasă. Copiii au nevoie să se dezvolte într-un spaţiu adecvat şi în linişte. Un alt lucru important de care am ţinut cont în decizia de a avea “cartierul general”’ la Constanţa, a fost şcoală. Să petreci ore în trafic pentru a duce şi a aduce copilul de la şcoală este obositor şi pentru copil, şi pentru părinte. Andreea are în continuare business în Constanţa, iar eu aici. Dar principalul considerent au fost copiii. În această perioadă de izolare a fost extraordinar că au avut o curte în care să poată ieşi să se joace în aer liber.”, a spus el . În urmă cu trei ani, Andreea a adus-o pe lume pe Aanays Maria, fiica lui Bursucu. Andreea mai are o fetiță în vârstă de 14 ani, din relația anterioară. Din nefericire, iubitul acesteia a murit, iar Adrian Cristea a fost bărbatul care a reușit să o facă din nou fericită pe afaceristă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: