Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir este în scandal la tribunal! Furnizorul de gaze naturale susține că vedeta nu și-a achitat facturile

Teo Trandafir este în scandal la tribunal! Furnizorul de gaze naturale susține că vedeta nu și-a achitat facturile

Teo Trandafir

Teo Trandafir a ajuns la tribunal după ce a fost acuzată de furnizorul de gaze naturale că a uitat să-și achite facturile restante.

Teo Trandafir este în scandal la tribunal

Furnizorul de gaze naturale a trimis mai multe notificări după ce a constatat că facturile emise pe numele clientei Trandafir Teodora Virginia nu au mai fost achitate de ceva timp. Pentru că nu a primit niciun răspuns, a decis să apeleze la instanță.

Zielele trecute, societatea comercială a dat-o în judecată pe Teo, apelând la o procedură simplificată, ”cerere valoare redusă”, care poate fi invocată atunci când facturile nu depășesc valoarea de 10.000 de lei.

Nu ar fi prima dată când Teo Trandafir ajunge în fața instanței. În 2014, vedeta a deschis un proces, în încercarea de a recupera banii investiţi într-o firmă care a ajuns falimentară din cauza unor angajaţi nepricepuţi.

Teo Trandafir a dat-o în judecată pe fosta asociată, apoi a chemat în faţa instanţei societatea comercială la care a deţinut 50% din părţile sociale şi câştigat un proces, magistraţii obligând firma să-i achite vedetei 64.000 de euro şi 90.000 de lei, reprezentând „contravaloare împrumut”.

Doi ani mai târziu, în 2016, Teo a fost dată în judecată chiar de foștii aliaţi, avocaţii care au apărat-o în mai multe procese. Apărătorii au acţionat-o în instanţă pe vedeta TV, pe motiv că aceasta nu ar fi achitat onorariile ocazionate de serviciile de asistenţă juridică. În baza documentelor depuse la dosar, magistraţii au admis încă de la primul termen cererea avocaţilor „ţepuiţi” şi au dispus „învestirea cu formulă executorie, fără cale de atac”.

Teo Trandafir se va vaccina împotriva Covid19

Teo Trandafir a precizat că se va vaccina anti-Coronavirus, deoarece s-a vaccinat dintotdeauna. Și vaccinul antigripal și l-a făcut.

”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal”, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir are o fiică pe nume Maia. Chiar dacă nu este fiica sa biologică, relația dintre ele două nu arată acest lucru. Teo este foarte mândră de Maia.

”Relația mea cu Maia este una foarte cool. În momentul în care are nevoie de un sfat vine la mine, dacă nu se încuie la ea în cameră și le gândește. Este un om extrem de înțelept și echilibrat. Da, i-am dat un sfat, încă de când avea trei ani, și anume că în viața asta nu trebuie să faci nimic, fără explicații și argumente. În afară de un singur lucru: să fie fericită”, a mai spus Teo Trandafir.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: