Redactia.ro
Home » Monden » Cum a aflat Teo Trandafir că fiica ei are iubit? ”Îi tremurau toate alea”

Cum a aflat Teo Trandafir că fiica ei are iubit? ”Îi tremurau toate alea”

GALERIE FOTO (2)Teo Trandafir si fiica ei, Maia

Cum a aflat Teo Trandafir că Maia are iubit? Prezentatoarea a povestit la podcastul lui Cătălin Măruță despre momentul când l-a întâlnit pe prietenul fiicei sale. 

Cum a aflat Teo Trandafir că fiica ei are iubit

Teo Trandafir a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a dezvăluit că fiica ei are iubit. Mai mult, prezentatoarea de televiziune a povestit și cum a fost momentul când l-a întâlnit pe tânărul care o curtează pe fata ei.

Maia are vârsta de 17 ani deja și este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului. Întrebată de Cătălin Măruță dacă Maia i l-a prezentat lui Teo pe iubitul ei, vedeta a răspuns prompt, iar cu răspunsul a venit și povestea amuzantă.

”Mi-a prezentat, normal, că e frumoasă şi deşteaptă! Cum să nu mi-l prezinte, n-a venit omul cu flori, îi tremurau toate alea, îţi dai seama, să vină doamna Teo, cu atitudine… Îţi dai seama, să vii la un băiat cu doamna Teo?”, povestit Teo Trandafir.

Așa arată fiica lui Teo Trandafir la vârsta adolescenței

Teo Trandafir a mai povestit că a fost mereu protectivă cu fiica sa și că a recurs imediat la tehnici de mamă în cazul în care Maia întâmpina probleme. Una dintre aceste probleme s-a întâmplat la școală, când Maia era şicanata de un coleg, iar atunci a fost nevoită să intervină ”în forţă”.

”L-a şcoală, colegii i-au spus că este adoptată. Chiar i-au spus că nu se joacă alături de ea din cauza asta. Dar era unul, un coleg, care o chinuia. A fost un moment când am vrut să mă duc la şcoală… Şi chiar am făcut-o. Cum spuneam, era unul care o tot zdrăngănea vu vătraiul prin gard şi-mi aduc aminte cum am deschis uşa aia, eram îmbrăcată în poliţist, cu arma de plastic, jucăm într-un serial atunci, şi l-am văzut pe ăsta mic… M-am dus la el şi i-am spus aşa: băi, de fiecare dată când îi spui Maiei Trandafir că nu are mama, acum uită-te la mine, ARE şi aia sunt eu! Şi ştiu drumul! Aia am făcut, Cătălin”, a povestit Teo.

Cătălin Măruță și Teo Trandafiri erau rivali

Despre Cătălin Măruţă şi Teo Trandafir s-a zvonit mult timp că ar fi rivali. În timpul discuţiei, prezentatorul de la PRO TV i-a recunoscut lui Teo că pe vremea când modera “Tonomatul DP2” obişnuia să îi fure invitaţii de la emisiunea lui Teo, difuzată la orele după amiezii.

”Aflăm ce invitaţi urma să ai şi îi sunăm şi îi întrebăm dacă nu vor să vină la noi în emisiune. Le spuneam că la noi pot sta să vorbească şi două ore, la Teo, doar 10 minute”, a povestit Măruţa.

Astfel, cei doi au ţinut să lămurească şi situaţia cu privire la rivalitatea dintre ei.

”Înainte să semnez cu PRO, te-am sunat pe tine, Teo, să îţi cer părerea, să ştiu în ce mă bag. E ceva ce nimeni nu ştie”, a spus Cătălin.

”Tu nu mi-ai luat mie locul. Pentru că nu a fost al meu niciodată. Un om care moare, după el se naşte altul. Asta nu înseamnă că un nou născut ia viaţa celuilalt. Oricum se terminase”, a declarat Teo.

”Mă bucur că spui asta pentru că mi-ai luat o mare povară de pe suflet”, a mai adăugat Măruţă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: