Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Teo Trandafir despre căsnicie! ”Pentru mine un miracol”

Ce crede Teo Trandafir despre căsnicie! ”Pentru mine un miracol”

GALERIE FOTO (2) Ce crede Teo Trandafir despre căsnicie! ”Pentru mine un miracol”

Teo Trandafir este o personalitate sinceră care spune lucrurile pe nume! De curând a răspuns la câteva întrebări legate de viața ei personală, printre acestea și la posibilitatea unei căsătorii.

Ce crede Teo Trandafir despre căsnicie

Teo Trandafir s-a remarcat prin felul ei de-a fi și prin faptul că mereu a spus ce a simțit și gândit fără să îi pese de părerile celorlalți. Telespecatorii și fanii ei au fost curioși să afle ce se întâmplă acum în viața vedetei și ce părere are aceasta despre o posibilă căsnicie. La 52 de ani și cu două mariaje ratate, Teo Trandafir a mărturisit exclusiv pentru Click! care este părerea ei sinceră despre căsătorie.

Întrebată ce părere are acum despre Ziua Îndrăgostiților și despre faptul că ar putea să mai simtă din nou fiorii unei iubiri.

”Sunt lucruri despre care, chiar dacă vorbesc mai puțin, sunt evidente pentru un cunoscător al naturii umane. Un om nefericit și singur, care refuză interacțiunea umană și, implicit, iubirea, se vede, după poziția corpului, după cum îți evita privirea, schimbul de replici. În viața de zi cu zi eu sunt un om cuminte. Acum douăzeci de ani cineva îmi spunea că atunci când se aprind luminile eu mă transform. Dar, în general sunt cuminte, îmi place să ascult și opinia celuilalt, să nu deranjez foarte tare. Încep încet-încet să mă gândesc că o căsătorie ar însemna un parteneriat social bun, care ar apăra ambele părți, și pentru mine, un miracol”, a declarat Teo Trandafir pentru Click!.

Ce relația are Teo Trandafir cu fiica ei de 17 ani

Mai mult, Teo Trandafir a vorbit și despre relația dintre ea și fiica ei de 17 ani, și mai ales cum este viața alături de o adolescentă, care abia acum începe să conștientizeze probleme vieții. Întrebată dacă a trecut până acum printr-o criză adolescentină pe care a făcut-o Maia, vedeta a răspuns foarte sincer.

”Maia este un om decent. Dacă are crize vine și îmi spune că are crize, dar nu le face. Consideră că nu este cinstit să se răzbune pe mine, dacă ea are neîmpliniri. Este adevărat că se mai plânge când nu îi ies lucrurile sau ceva nu îi este clar, fiind un om perfecționist, mai ales când este vorba de școală. Dacă vorbim despre iubire, sunt lucrurile ei pe care știu că le sesizează mai bine decât aș putea să o fac eu. Asta nu înseamnă că nu ne consultăm pas cu pas, pentru că eu <miros> niște lucruri pe care ea nu le-a experimentat încă”, a spus Teo Trandafir.

Ce crede Teo Trandafir despre căsnicie! ”Pentru mine un miracol”

Vedeta de la Kanal D a vorbit și despre situațiile tensionate dintre ea și fiica ei Maia. De asemenea, a mărturisit și care sunt singurele restricții pe care aceasta i le-a impus fiicei sale, fiind doar două.

”Între noi două situații tensionate nu au prea existat. Ne este amândurora destul de teamă de ele, pentru că sunt incomfortabile. Avem amândouă vieți atât de complicate și atât de aglomerate, pline de detalii pe care trebuie să le ținem minte și care ne scapă, încât asta ne-ar mai trebui; singurul punct stabil în viața noastră să se clatine.

Aș prefera să nu își facă niciun piercing sau tatuaj până la 18 ani. Îmi este teamă că s-ar grăbi și ar veni tot la mine să îmi spună că a greșit. Avem o înțelegere, mai mult sau mai puțin tacită, nu mă interesează unde ești, dar vreau să știu că ești în siguranță și să știu de unde te iau. Și dacă spune că vine acasă la ora 21:00, să vină la acea ora”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir și-ar fi dorit să se nască în America

Nu de puține ori, celebra prezentatoare a mărturisit că și-ar fi dorit să se nască în America, însă nu regretă nici faptul că s-a născut în România.

”Mi-aș fi dorit să mă nasc în America, pentru că sunt genul care respectă reguli, fără să comentez. Dacă îmi spui că ceva este bun pentru mine, execut, mai ales dacă mă informezi ca să pot lua acea decizie. Mă simt în siguranță în momentul în care știu că guvernul meu vine după mine oriunde m-aș afla. Dacă faci parte dintr-un sistem și sistemul funcționează, dacă tu cotizezi pentru acel sistem și el își aduce aminte la nevoie că tu ai cotizat, este splendid. Însă, dacă tu cotizezi o viață și în momentul în care ți-ai rupt un picior sistemul zice: <nasol!>, nu mai e bine.

Nu regret că m-am născut în România, zic <sărut mâna> că nu m-am născut undeva în Africa, unde dușul este o ciudățenie. Depinde la ce te raportezi. Dacă te uiți la America, te oftici că nu te-ai născut acolo, dacă te raportezi la o țară unde mâncarea de bază este un lux și așteaptă niște ajutoare de prin Europa, e bine, bine în România”, a  mai adăugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: