Redactia.ro
Home » Monden » Teo Trandafir nu merge niciodată la piață. Care este motivul

Teo Trandafir nu merge niciodată la piață. Care este motivul

Teo Trandafir

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din țară. Ea a dezvăluit, miercuri, un lucru interesant în emisiunea sa, „Teo Show”, anume că nu merge niciodată la piață. Care este motivul?

Teo Trandafir nu merge niciodată la piață. Care este motivul

Teo Trandafir a dezvăluit, miercuri, în emisiunea sa, de la Kanal D, că nu merge niciodată la piață. Prezentatoarea a explicat și motivul, informează playtech.ro.

Teo Trandafir i-a avut ca invitați pe Maria Dragomiroiu și soțul ei, la împlinirea a 36 de ani de căsnicie. La un moment dat, soțul artistei a precizat ca Mariei Dragomiroiu nu îi place să fie surprinsă cu părul prins, la piață. Atunci, cântăreața a adăugat că nu îi place să primească lucruri pe gratis de la vânzători. Și Teo Trandafir a fost de acord cu spusele artistei, precizând că evită să meargă în piață să cumpere fructe și legume, tocmai din cauza acestui lucru, iar ea își dorește să cumpere totul contracost.

Teo Trandafir se va vaccina împotriva Covid19

Teo Trandafir a precizat că se va vaccina anti-Coronavirus, deoarece s-a vaccinat dintotdeauna. Și vaccinul antigripal și l-a făcut.

”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal„, a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir are o fiică pe nume Maia. Chiar dacă nu este fiica sa biologică, relația dintre ele două nu arată acest lucru. Teo este foarte mândră de Maia.

Relația mea cu Maia este una foarte cool. În momentul în care are nevoie de un sfat vine la mine, dacă nu se încuie la ea în cameră și le gândește. Este un om extrem de înțelept și echilibrat. Da, i-am dat un sfat, încă de când avea trei ani, și anume că în viața asta nu trebuie să faci nimic, fără explicații și argumente. În afară de un singur lucru: să fie fericită”, a mai spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir pare a o crește singură pe fiica sa. De ani buni, este discretă cu viața sa personală, iar despre partenerii din trecut spune că: ”În secunda în care autoritatea s-a ridicat în fața mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte ca pe o măsea stricată. Și la un moment dat, bărbații din viața mea pun așa un fel de stăpânire. Noi suntem parteneri, dacă nu a înțeles asta, nu-i nici o problemă, mergem mai departe. E adevărat, o dată instalată autoritatea eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor mai funcționa”, a spus Teo Trandafir, în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai.”

Ea a mai precizat la aceeași emisiune că își dorește libertate lângă partenerul ei.

”Am această cerință pentru bărbatul de lângă mine, ‘lasă-mă să trăiesc lângă tine așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine’. Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, nu suport să mă întrebi unde sunt, nu te voi întreba niciodată unde ești. Partenerii mei nu au auzit de la mine întrebarea unde ești și cu cine ești. Niciodată”, a mai mărturisit Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: