Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Mihai Petre și a Elwirei! Fetița lor a împlinit 9 ani, mesajul emoționant postat de celebrul dansator

Cum arată fiica lui Mihai Petre și a Elwirei! Fetița lor a împlinit 9 ani, mesajul emoționant postat de celebrul dansator

GALERIE FOTO (3)

Este zi de mare sărbătoare în familia Elwira și Mihai Petre! Fiica lor cea mare, Catinca, a împlinit 9 ani. Urarea făcută de celebrul dansator a impresionat pe toată lumea.

Mihai Petre și Elwira au împreună două fete, cele despre care au mărturisit, după ce au câștigat Asia Express, că au reprezentat motivul pentru care au acceptat să intre în competiție. Nu au vrut nicio clipă să le dezamăgească. Iar cu această frumoasă motivație au reușit să cucerească premiul cel mare după ce au parcurs Drumul Împăraților.

Cum arată fiica lui Mihai Petre și a Elwirei! Fetița lor a împlinit 9 ani

Și pentru că astăzi Catinca, fiica cea mare a lui Mihai Petre și a Elwirei, a împlinit vârsta de 9 ani, celebrul dansator i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Câștigătorul „Asia Express – Drumul Împăraților” își aduce aminte perfect ziua în care fiica lui a venit pe lume, dar și emoțiile prin care a trecut până să o ducă la spital pe soția sa Elwira.

„Țin minte perfect ziua aceasta de 12 decembrie de acum 9 ani. Era zăpada aproape cât casa. Ne-am trezit pe la 5 crezând ca e alarmă falsă. Am început să dau în viteza la lopată și am plecat. În câteva ore eram tată. Totul s-a schimbat de atunci. În bine.

Știu pentru cine și pentru ce trăiesc, simt că iubesc intens în fiecare zi și recunosc, îmi scapă din când în când pe ascuns câte o lacrima, doar uitându-mă la tine. La mulți ani, Catinca! Îți mulțumesc că ai venit. 12.12.12”, a scris Mihai Petre pe Facebook.

Mesajul a fost însoțit de o poză de la naștere și o poză de acum în care apare Mihai Petre și fiica sa Catinca, la 9 ani!

Mihai Petre și Elwira, câștigătorii Asia Express: „Premiul este pentru fetele noastre”

Cu gândul la fetițele lor, pe care nu au vrut sub nicio formă să le dezamăgească, Mihai Petre și Elwira au fost încurajați de micuțele lor să participe la „Asia Express”. Și chiar s-au întors acasă cu marele premiu!
„Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”, a mărturisit Mihai Petre, după finala care a anunțat că a câștigat competiția alături de frumoasa sa soție, Elwira.

După zeci de probe în Turcia, în Georgia, în Iordania și în Israel, competiția „Asia Express”, sezonul 4 i-a avut câștigători au fost Mihai Petre și soția sa Elwira. Ei au primit marele premiu al ediției în valoare de 30.000 de euro, după o finală strânsă împotriva lui Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. La aflarea veștii că au ajuns primii la Irina Fodor, cei doi soți au izbucnit în lacrimi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: