Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru. Toată lumea este fascinată de frumusețea tinerei

Cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru. Toată lumea este fascinată de frumusețea tinerei

GALERIE FOTO (7) Cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru

Cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru. Recent, Codin Maticiun a lansat o carte „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, în care vorbește despre viața interlopului Nuțu Cămătaru. Ion Balint are o familie frumoasă, dar puțină lume știe cum arată fiica acestuia, Oana.

Cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru. Toată lumea este fascinată de frumusețea tinerei

Cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc, actor, scriitor și afacerist, a publicat o carte despre Nuțu Cămătaru, în care a vorbit despre viața acestuia. Nuțu Cămătaru este considerat unul dintre cei mai temuți interlopi din România. Maticiuc s-a declarat fascinat de viața acestuia, motiv pentru care a stat vreme de cinci ani pe lângă Nuțu pentru a-i cunoaște viața. Interlopul a fost mereu discret cu viața sa personală, iar familia a fost mereu pe primul loc pentru el. Așadar, puțină lume știe cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru. Anul trecut, Oana a captat toată atenția oamenilor din jur. Aflată la petrecerea organizată de familia unui celebru fotbalist, Oana i-a fascinat pe toți cu frumusețea sa. În vârstă de 32 de ani, Oana este mândria lui Nuțu Cămătaru. Tânăra este căsătorită și este mama a două fete. Blondina are un corp de invidiat și ratează nicio ocazie să își etaleze formele voluptoase.

Oana Balint a intrat și în atenția lui Cătălin Botezatu în urmă cu câțiva ani. Aceasta a declarat că este pasionată de modă, iar designerul a declarat că ar fi onorat ca Oana să prezinte pentru el. „Oana este speciala si ar putea oricand sa imbratiseze cariera de modeling. Are potential, trasaturi frumoase si este genul de femeie dupa care intorci capul pe strada. Eu unul as vrea ca Oana sa apara in prezentarile mele de moda”, spunea Botezatu.

Nuțu Cămătaru, despre cartea lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a scris cartea petrecând cinci ani în preajma lui Nuțu Cămătaru. La apariția cărții, Ion Balint, zis și Nuțu Cămătaru, a declarat că la insistențele lui Codin a decis să scrie această carte. „Am scris cu Codin această carte, eu nu am vrut să o scriu. Codin a fost la momentul potrivit şi la locul potrivit. (..) Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă.Nu vreau să fiu promovat cu această carte, nu vreau să se ia nimeni după mine, nici pe copiii mei nu i-am învăţat să îmi urmeze calea. Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă.”, spune Nuțu Cămătaru.

Nuțu Cămătaru a petrecut 18 ani la închisoare, încâlcând legea de mai multe ori. În declarațiile sale, interlopul spune că nu se consideră un om rău pe cât e portretizat, iar când a făcut rău cuiva, a plătit cu vârf și îndesat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: