Redactia.ro
Home » Monden » Nuțu Cămătaru, dezvăluiri șocante în cartea lui Codin Maticiuc: „Dacă m-aș naște de 10 ori, tot așa aș face”

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri șocante în cartea lui Codin Maticiuc: „Dacă m-aș naște de 10 ori, tot așa aș face”

Cum arată fiica lui Nuțu Cămătaru

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri șocante în cartea lui Codin Maticiuc. Ion Balint, cunoscut sub numele de Nuțu Cămătaru, a vorbit despre cartea scrisă de Codin Maticiuc „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”. Actorul a stat timp de cinci ani aproape de Cămătaru pentru a-i descoperi viața.

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri șocante în cartea lui Codin Maticiuc: „Dacă m-aș naște de 10 ori, tot așa aș face”

Nuțu Cămătaru, dezvăluiri șocante în cartea lui Codin Maticiuc. Actorul a lansat cartea „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru”, la care a lucrat vreme de cinci ani. Codrin Maticiuc l-a însoțit pe Nuțu Cămătaru peste tot, de la nunți și petreceri până la sala de judecată și închisoare. La lansarea cărții, Nuțu Cămătaru a făcut dezvăluiri șocante despre unele personaje importante din viața publică din România.

Într-un eveniment eveniment transmis pe Youtube, Ion Balint, zis Ion Cămătaru, a făcut declarații surprinzătoare. După ce a fost condamnat la ani grei de închisoare, Nuțu a declarat că nu are nevoie de promovare și spune că dacă a făcut rău cuiva, a plătit cu vârf și îndesat. Chiar și așa, Nuțu Cămătaru nu regretă nimic. “Nu am facut eu așa mare rău țării ăsteia! Am plătit pentru asta! Nu am fost ușă de biserică. Am trăit la granița cu legea. Nu mi s-a făcut niciodată dreptate aici în țară. Puteam să mă mut și eu în Italia, dar am stat să dau piept cu legea. Am foarte multe afaceri legale. Am venit în România cu 5 milioane pe care i-am investit aici. Nu am iaht, am o barcă. Mi-au confiscat tot ce am avut pe numele meu. Și casa mamei pe care am recumpărat-o. Eu îmi trăiesc viața pe principiile mele. Dacă m-aș naște de 10 ori, tot așa aș face”, a declarat Nuțu Cămătaru.

De asemenea, Nuțu Cămătaru a declarat că inițial nu a vrut să scrie această carte, dar Codin la convins. „Am scris cu Codin această carte, eu nu am vrut să o scriu. Codin a fost la momentul potrivit şi la locul potrivit. Aş vrea să nu îmi puneţi întrebări care nu au legătură cu cartea, pentru că nu o să răspund.Mie nu-mi trebuie promovare, eu sunt născut şi crescut în Bucureşti, credeţi-mă că mă cunosc şi pietrele de stradă. Nu cred că sunt un exemplu de urmat, să execuţi 18 ani de puşcărie, fratele meu a executat 22 de ani şi încă se află în penitenciar.„, a declarat Nuţu Cămătaru, pe Youtube.

Nuțu Cămătaru: „Eu am spus doar adevărul în carte”

Nuțu Cămătaru a vorbit în cartea lui Codin despre mulți politicieni din România, precum Liviu Dragnea sau Marian Vanghelie. De asemenea, Ion Balint a discutat și despre condamanarea din februarie 2013. Nuțu a ajuns în spatele gratiilor într-un dosar de cămătărie, tentativă de omor calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cămătaru a mărturisit că l-ar fi ajutat pe Marian Vanghelie să ajungă primar în sectorul 5. „Eu am spus doar adevărul în carte. Nu am amenințat niciodată în viața mea că dau pe cineva la lei. Domnul procuror nu mă scotea din țigan. Una e când faci ceva și alta e când inventează cineva ceva. Am fost și la comisia de abuzuri. Mi s-a spus că Bucureștiul e împărțit în două: jumate eu, jumate Nicu Gheară. L-am ajutat pe Vanghelie să iasă primar în sectorul 5. Pentru mine s-a dat o lege specială anti Mafie, pentru mine și Voiculescu”, a adăugat Nuțu Cămătaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: