Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fiicele Danei Budeanu la 17 ani

Cum arată fiicele Danei Budeanu la 17 ani

GALERIE FOTO (6)

Dana Budeanu a postat recent o fotagrafie în care apar fiicele sale gemene. În vârstă de 17 ani, Maria și Dana sunt foarte ferite de apariții media, iar din acest motiv nu există fotografii pe internet cu chipurile lor.

De obiecei, creatoarea de modă alegea să facă publice imagini în care fetele sale erau cu spatele. De această dată, pozele dezvăluie mai mult decât lucrurile cu care Dana ne-a obișnuit.

Domnișoarele de altă dată acum sunt adolescente în toată regula. Îmbrăcate în rochii scurte, cu sandale și accesorizate cu evantaie, Dana le-a surprins pe fiicele lor într-o ipostază spontană și nu de podium. Cele două fete stau relativ față în față și lasă senzația că ar discuta ceva în timp ce mama lor le-a surprins.

Una dintre ele poartă o rochiță albă, un model asemănător cu cele create de mama lor, la care a asortat o pereche de sandale maro, o geantă de brand roșie și o pălărie. Pe de altă parte, cealaltă fată poartă același tip de rochie și sandale, însă de culori diferite.

Bunul gust și eleganța de care cele două tinere au dat dovadă confirmă proverbul „așchia nu sare departe de trunchi“.

 

Cum își educă Dana Budeanu fetele

Dana Budeanu vorbea în trecut despre educația puțin atipică pe care le-o oferă fiicelor sale. Creatoarea de modă nu le-a cumpărat telefoane fiicelor sale, ba chiar mai mult, accesul la internet a fost limitat. Vedeta a luat multe decizii în scopul pregătirii fetelor pentru viață, dar și să le ofere o copilărie cât mai lungă și fericită.

„…Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva.

Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta. Eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate’, a spus Dana Budeanu, în urmă cu mai mult timp, comentând pe seama educației pe care le-o oferă fetelor sale gemene.

Designerul a dezvăluit că, deși era căsătorită, se simțea mai mereu singură.

„Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe, a declarat designerul într-un interviu la Antena 3, acum câteva luni.

Dana Budeanu afirmă că nu crede în divorț și consideră că acesta este „un examen fenomenal pentru ea, dar pe care l-a trecut cu bine, alegând să se salveze pe ea, de dragul copiilor.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. (…) Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi, a mărturisit vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: