Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată filipinezul care îi seamănă leit lui Nicolae Guță. Nu o să-ți vină să crezi!

Cum arată filipinezul care îi seamănă leit lui Nicolae Guță. Nu o să-ți vină să crezi!

GALERIE FOTO (2) Cum arată filipinezul care îi seamănă leit lui Nicolae Guță.

Cum arată filipinezul care îi seamănă leit lui Nicolae Guță. Deși pare de necrezut, manelistul are o sosie peste hotare. O imagine cu un filipinez a devenit virală pe rețelele de socializare. Acesta seamănă foarte mult cu Nicolae Guță.

Cum arată filipinezul care îi seamănă leit lui Nicolae Guță. Nu o să-ți vină să crezi!

Nicolae Guță nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Acesta este supranumit de „Regelele Manelelor” de ani de zile. În urmă cu câteva zile, o imagine cu un filipinez a devenit virală în mediul online. În cazul în care credeai că Nicolae Guță nu are egal, se pare că există o persoană care seamănă leit cu el. Este vorba despre un filipinez. O poză cu el stând la masă cu o domnișoară a devenit virală în social media. Cu toate astea, se pare totuși că acesta nu este filipinez, ci provine din America și este foarte cunoscut. Sosia lui Nicolae Guță se află tocmai în Statele Unite ale Americii și este mai bogat decât manelistul Nicolae Guță.

Russel Simmons are peste 60 de ani și este un antreprenor de succes, dar și un producător muzical. Averea lui ajunge la 340 de milioane de dolari, iar în imaginea devenită virală, acesta apare alături de fiica lui Ming Lee. Asemănarea dintre el și Nicolae Guță l-au adus în centrul atenției românilor.

Sosia lui Nicolae Guta

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară

În urmă cu șase săptămâni, îndrăgitul manelist a devenit tată pentru a 12-a oară. Artistul a făcut primele declarații despre noul membru al familiei. Nicolae Guță a devenit tată de băiat, pe nume Selim. Partenera artistului a născut prin cezariană si se simte foarte bine. „Foarte fericit… pentru mine, copiii au fost și vor fi întotdeauna o binecuvântare de la Dumnezeu. Deja are aproape 6 săptămâni și îl cheamă Selim. A avut nașterea prin cezariană (nr. soția), dar acum este ok. Edan este fericit, spre surprinderea mea, mă așteptam să fie foarte gelos, dar chiar îl iubește și îl adoră… Îmi spune «Tati, mă lași să îl pup pe bebeluș?»”, a mărturisit Nicolae Guță, în cadrul emisiunii „Star News”, pe Antena Stars.

Cristina este femeia care l-a făcut tată pentru a 12-a oară pe Nicolae Guță. Cei doi sunt împreună de câțiva ani si mai au un băiețel. „Cristina (nr. este mama copilului). Am un frățior, nou-născut și este băiat! Este băiatul lui, este fratele meu și este cel mai mic membru al familiei! Acum vreo două, trei luni (nr. a venit bebelușul pe lume). A apucat să treacă să îl vadă, dar din păcate nu a putut să stea foarte mult. Este prins cu evenimentele, mai ales cu perioada asta în care a stat foarte mult”, a declarat Nicu, fiul cântărețului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: