Redactia.ro
Home » Monden » Nicolae Guță a dat din nou lovitura! Interpretul a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine e femeia care îl face fericit 

Nicolae Guță a dat din nou lovitura! Interpretul a devenit tată pentru a 12-a oară. Cine e femeia care îl face fericit 

Nicolea Guță a dat din nou lovitura! Acesta a devenit astăzi tată pentru a 12-a oară. Cine este cea care îl face fericit cu venirea bebelușului pe lume. Iată întreaga poveste! 

Nicolea Guță a devenit iar tată

Veste mare în lumea muzicii de petrecere! Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară. Acesta a susținut în nenumărate rânduri că își dorește cat mai mulți moștenitori și iată că astăzi i s-a îndeplinit dorința, venind pe lume cel mai nou membru al familiei! 

„În ceea ce privește sexul bebelușului, dar și declarațiile despre venirea pe lume al celui de-al 12-lea copil al manelistului, toate informațiile vor fi prezentate chiar în această seară de Ramona Ilie în emisiunea Star News, la ora 19:00, la Antena Stars”, explică „SpyNews”

Tot atunci veți putea afla și cine e femeia din viața lui Nicolae Guță care i-a oferit încă un moștenitor!

Nicolae Guță s-a retras din muzică

Nicolae Guță s-a însurat pentru prima dată la vârsta fragedă de 14 ani jumătate, iar la scurt timp i se năștea primul copil. Acesta avut parte de faimă și multe femei au roit în jurul lui. Interpretul are copii cu femei diferite și nu au lipsit scandalurile publice din cauza vieții lui amoroase și a stilului său de viață.

Cântărețul povestea că „a început de jos, însă succesul lui în manele a fost unul colosal. El era numit „Regelele manelelor”, iar piesele sale nu aveau cum să lipsească de la petreceri. De ceve timp însă, Nicolae Guță a decis să se retragă din a mai cânta, astfel că s-a dedicat mai mult timp vieții personale și credinței, dar și implicit celor 12 copii, cel mai recent venind pe lume cu scurt în urmă”, relatează aceeași sursă. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: